Zavřít reklamu

iPhone 6s and iPhone 6s Plus iconUž zítra, tedy v pátek 2. 10. začínají předobjednávky na iPhone 6s a iPhone 6s Plus na Slovensku. Předobjednávky na nové iPhony jsou dostupné jen u slovenských Apple resellerů. Díky tomu tak zájemci o nový telefon od Applu budou mít jistotu, že za týden, tedy v pátek 9 .10. 2015, dostanou svůj iPhone 6s v přesném barevném provedení a s konkrétním uložištěm, které požadují. 

Jak už bylo zmíněné, předobjednávky jsou dostupné u Apple resellerů, ale na českém Apple Online Storu, respektive už na Apple.com/cz, je nenajdete. Apple tak spustí až samostatné prodeje příští pátek. Ceny prozatím nejsou předem známé, ale je dost možné, že se objeví již zítra.

Na Slovensku by se mělo pravděpodobně jednat o stejné ceny jako například na apple.com/de. iPhone 6s by tedy mohl startovat na 739 € a větší iPhone 6s Plus pak na 849 €. V České republice by cena iPhonu 6s mohla startovat na 21 190 Kč a iPhonu 6s Plus 24 390 Kč, což by znamenalo, že cena bude stejná jako za loňský iPhone 6 a 6 Plus před zlevněním. Ceny jsou vypočítány na základě kurzu eura vůči koruně, který Apple používá u cen iPhonu 6 a 6 Plus na svých oficiálních stránkách, ale klidně se může stát, že ceny za oba iPhony budou ještě o 1000 Kč vyšší.

iPhone 6s and iPhone 6s Plus

Dnes nejčtenější

.