Zavřít reklamu

iOS logoCEO společnosti Apple, Tim Cook, je kromě jiného známý tím, že příliš často neposkytuje rozhovory, i když by tím mohl podpořit prodeje iPhonů. Poslední dobou ale Cook poměrně často vystupuje na veřejných místech a nechává si klást záludné otázky, což potvrzuje i nedávná návštěva The late Show se Stephenem Colbertem.

Včera Tim Cook vedl zajímavý rozhovor s CEO společnosti Box, Aaronen Levie, přímo v sídle společnosti BoxWorks v San Francisco. Levie je známý pro svůj komediální styl psaní příspěvků na Twitteru, a tak i rozhovor s Cookem byl plný smíchu a vtípků.

Levie se samozřejmě ptal i na nové produkty, kterým by podle spekulací mělo být elektrické a možní i autonomní vozidlo Apple Car. Tim Cook ale jako vždy odpovídal vyhýbavě a tentokrát jen dodal: „Apple nepracuje na letadle.“ Cook se poté zmínil, že společnost začala vyvíjet produkty v mnoha oblastech, mezi kterými nechyběly ani televize. „Víme, kam chceme směřovat v oblasti televizí“ uvedl Cook.

Tím vůbec nejdůležitějším momentem bylo ale sdělení informace, že Apple neplánuje sjednotit operační systémy iOS a OS X, i když společnost chce představit řešení, které umožní snadno přecházet z jednoho systému na druhý, což dokazuje už například i funkcí Handoff a podobně.

iOS a OS X

*zdroj: Re/Code

Dnes nejčtenější

.