Zavřít reklamu

icon 688339_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

ZipTool
ZipTool je velmi užitečná aplikace pro zipování a odzipování vašich souborů. Výhodou je, že si můžete nastavit rychlost zipování, tudíž i velikost zazipovaného souboru. Aplikace nabízí 31 jazyků, mezi kterými nechybí ani čeština.

[appbox appstore id809688339 oldprice=“4,99€“]

Quick Sprites
Quick Sprites je aplikací především pro vývojáře. Značně vám zjednoduší vytváření a udržování CSS, které vám umožní optimalizovat vaší webovou stránku.

[appbox appstore id457516296 oldprice=“8,99€“]

MadCap
MadCap vám přináší hodiny intenzivní zábavy a především možnost naprosto vypnout mozek. Hlavními hrdiny jsou čipmankové, kteří jsou bez domova, hladoví a extrémně naštvaní, jelikož zvířata na farmách mají dostatek jídla a nezajímají se o nic jiného než o jídlo a odpočinek. Takže čipmankové jsou rozhodnutí nastolit spravedlivost za pomocí tuny rajčat. Hra nabízí 144 levelů, vtipné zvukové efekty, snadnou pochopitelnost, milá zvířátka a mnoho zábavy.

[appbox appstore id430589631 oldprice=“1,99€“]

mac apps

Dnes nejčtenější

.