Zavřít reklamu

3D touch iconV článku 3D touch: vše co jste chtěli vědět o nejnovější technologii Applu jsme se vám snažili co nejlépe přiblížit, jak funguje nový displej od Applu v iPhonu 6s na základě tehdy dostupných informacích. V článku jsme se zmiňovali také o funkci, která umožňuje používat klávesnici na iPhonu 6s nebo 6s Plus jako touchpad právě díky 3D Touch displeji. Bylo jasné, že půjde o užitečnou funkci, ale stále jsme nevěděli, jak přesně bude fungovat.

Díky tomu, že se první kusy iPhonu 6s a iPhonu 6s Plus dostávají k recenzentům největších světových stránek máme možnost nahlédnout na další podrobnosti týkající se nejnovějšího jablečného smartphonu od Applu. Matthew Panzarino totiž na svém Twitter účtu zveřejnil video, ve kterém ukazuje, jak přesně pracuje 3D Touch s klávesnici a co vše nám umožní. Jak můžete sami vidět, jedná se o opravdu užitečnou funkci, kteří již někteří mohou znát z jailbreak scény, jenž nám umožňuje se rychle pohybovat mezi napsaným textem, tudíž můžeme poměrně snadno opravit například jedno písmenko uprostřed textu apod.

Ovšem díky tomu, že 3D Touch displej na rozdíl od Force Touch umí rozeznat tři úrovně stlačení, tak můžeme silnějším zatlačením na klávesnici a následným posun do stran text úplně jednoduše označit a pak vymazat, přepsat zkopírovat atd. Více už nastíní samotné video uvedené níže.

https://twitter.com/panzer/status/646424443405729792/video/1

3D Touch touchpad multitasking

Dnes nejčtenější

.