Zavřít reklamu

WordTime iconAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

WordTime
WordTime je jednoduchým a přehledným textovým procesorem pro Mac. Aplikace je snadno použitelná a byla navržena pro to, aby bylo psaní pohodlné, efektivní a především příjemné. WordTime je rychlý a nepřeplácený textový editor, takže se nebudete muset trápit při hledání nezbytných funkcí.

[appbox appstore id906282466 oldprice=“9,99€“]

Super Music Converter
Super Music Converter dokáže převést skoro všechny audio soubory na formáty jako např. FLAC, WAV, WMA, AAC, ALAC, AC3, AIFF, M4A, MP3 a další. Také dokáže vytáhnout zvuk z jakéhokoliv videa formátu MTS, MKV, AVI, FLV MOV, WMV, M4V, HD a poté je převést na formát MP3, FLAC, WAV, WMA, M4A, AIFF, AAC  a další.

[appbox appstore id594745648 oldprice=“15,99€“]

Epochulator
Epochulator je kalkulačka pro unixový čas. Epochulator slouží pro vývojáře, kteří potřebují převést unixový čas na klasický. Aplikace také vytvoří ikonku na vašem menubar. Epochulator zobrazuje současný unixový čas, datum a čas.

[appbox appstore id531022911 oldprice=“0,99€“]

AnyMP4 AVCHD Converter
Díky aplikaci AnyMP4 AVCHD Converter můžete převést video AVCHD, MTS a M2TS na jakýkoliv oblíbený video formát jako např. MKV, MP4,MOV a další. Poté můžete video přehrát na jakékoliv zařízení (iPad, iPhone, iPod a Apple TV). Aplikace nabízí opravdu snadno ovladatelné uživatelské rozhraní. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže využijte možnosti stahovat zadarmo.

[appbox appstore id640034674 oldprice=“19,99€“]

mac apps imore

 

Dnes nejčtenější

.