Zavřít reklamu

Jailbreak iOs 9 iconDobře známý iOS hacker “iH8snow” zveřejnil včera na svém YouTube kanále nové video, ve kterém ukazuje vůbec první untethered jailbreak pro ještě nevydaný iOS 9. Hacker jailbreaknul iPhone 5, na kterém má nainstalovaný nejnovější iOS 9 Golde Master verzi, která byla vydaná teprve ve středu ve večerních hodinách ihned po konferenci, kde společnost představila nové iPhony, iPady, Apple TV a barevné varianty pro Apple Watch Sport.

iH8sn0w uvedl, že jailbreak, který je ve videu znázorněn je „špinavý“ a potřeboval by doladit, ovšem i tak plnohodnotně jailbreakne zařízení jak s iOS 9 Golden Master, tak s nejnovější beta verzí iOS 9.1, kterou ale ve videu názorně neukázal.

iH8sn0w bohužel pro všechny, kteří plánovali přejít na nejnovější iOS 9, jailbreaknout a využívat všechny tweaky, uvedl, že neplánuje svůj software ani postup nikdy zveřejnit a slouží jen jako ukázka. Nicméně všem, kteří si jailbreak oblíbili, dává naději, že iOS 9 jailbreaknout lze a dokonce by měl fungovat i pro následující verzi iOS 9.1, která vyjde na konci podzimu.

Navíc pro všechny zastánce jailbreaku dobrou zprávou je, že jako každý rok, tak i letos nejznámější jailbreak hackerské pracovali na jailbreaku pro iOS 9, kteří pravděpodobně vydají ihned po vydání iOS 9, které je stanoveno na 17. září, tedy za necelý týden.

https://www.youtube.com/watch?v=BtBqkj7RsFo

iOS 9 jailbreak

Dnes nejčtenější

.