Zavřít reklamu

icon 124443_largerAby to nebylo Mac uživatelům líto, tak i pro ně jsme si připravili zajímavé aplikace pro Mac, tedy pro OS X zdarma každý den. Mac App Store však neobsahuje tolik aplikací, tudíž seznam těch zlevněných je často krátký nebo nebo méně zajímavý. Samozřejmě i zde se může stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně, ale to neovlivníme. Aplikaci si můžete stáhnou tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Nightmares
Napněte plachty a připravte se na pořádný pirátský zážitek. Ponořte se do fantastického dobrodružství jako majitel muzea a začněte pronásledovat nemrtvé piráty, kteří unesli vaší dceru na strašidelnou galeonu. Nebezpečí na vás číhá na každém kroku, takže musíte vynaložit všechny své schopnosti a dovednosti na záchranu své milované dcery. Nightmares nabízí 45 lokací, 39 scén s hledáním různých předmětů a 16 zajímavých miniher.

[appbox appstore id572515682 oldprice=“6,99€“]

Extractor
Extrahujte snadno a rychle text a obrázky z PDF souborů s aplikací Extractor. Tato užitečná aplikace také umí konvertovat PDF soubory, skenované PDF či obrázkové soubory na soubory TXT a podporuje velké množství formátů.

[appbox appstore id572515682 oldprice=“4,99€“]

Sound Normalizer
Máte velké množství různých video/audio souborů s rozdílnou hlasitostí? Máme pro vás praktickou aplikaci, která vám pomůže vyřešit tento problém. Sound Normalizer dokáže analyzovat a upravit mediální soubory, takže mají stejnou hlasitost. Aplikace podporuje všechny populární video (MP4, MKV, FLV, AVI, RMVB, WebM, 3GP a další) a audio formáty (MP3, WMA, AAC, AC3, AU, M4A, MMF, OGG a další).

[appbox appstore id760423623 oldprice=“4,99€“]

ZenTypist
ZenTypist je skvělým trenérem psaní, který se nezaměřuje na rychlost, ale pouze na přesnost a správnost. Jedinou cestou, jak začít psát rychleji, je psát přesněji. ZenTypist vás nebude rušit irelevantními informacemi o vaší rychlosti a ukáže vám pouze skóre vaší přesnosti.

[appbox appstore id792043894 oldprice=“0,99€“]

App Flix
Užijte si elegantní a přehlednou aplikaci Netflixu pro vychutnání zážitku ze sledování vašich oblíbených videí. Jednoduše si aplikaci připněte na váš menubar a buďte svým pořadům o krok blíž. Nastavte si podle svého vkusu barvu aplikace, lehce a rychle aktivujte aplikaci za pomocí klávesových zkratek a mnoho dalšího.

[appbox appstore id901612089 oldprice=“1,99€“]

DotPass
DotPass je šikovným a snadným pomocníkem pro generování hesel za pomocí vzorů mezi body. Pamatujte, bezpečnost vždy na prvním místě.

[appbox appstore id873124443 oldprice=“0,99€“]

iOS-Apps

Dnes nejčtenější

.