Zavřít reklamu

imagesTáto služba prináša pohodlie pre plánovanie trás pre Váš navigačný systém. Naplánujte si trasy alebo body záujmu v pohodlí domova alebo pomocou mobilného telefónu a automaticky sa Vám to prenesie do navigačného systému. Úplne zautomatizované je to pre zariadenie TomTom GO5100, keďže ma zaintegrovanú SIM kartu.

Pre ostatné modely, musíte navigačný systém buď pripojiť k PC a zosynchronizovať, alebo spárovať s vašim mobilným telefónom cez bluetooth a nazdieľať mobilné dáta.

Ako funguje táto služba?
Presne na princípe cloudových služieb. Prihlásite sa do služby svojim menom a heslom (ak nemáte vytvorené) a informácie sa ukladajú na server TomTom-u, odkiaľ sú synchronizované na vaše služby. Či už do navigačného zariadenia, do aplikácie v iOS alebo Android, alebo cez webovú stránku http://mydrive.tomtom.com/. Je jedno kde urobíte úpravy, zmeny sa prejavia všade.

TomTom MyDrive iOS

Kompatibilita
Aplikácia pre mobilné telefóny s OS Android už bola vydaná dávnejšie ale pred nedávnom Apple schválil aj aplikáciu pre iOS. Čo sa týka navigačných systémov, sú to zariadenia: GO 40/50/60/400/500/510/600/610/5000/5100/6000/6100.

TomTom MyDrive iOS

Ďalšie služby
Okrem horeuvedenej spomenutej vlastnosti poskytuje služba TomTom MyDrive aj aktualne dopravne informácie v reálnom čase, skontrolovať dopravnú situácie, či zaktualizovať stacionárne radary. Aj keď nemáte navigačný systém, tak pokrytie a tieto informácie si môžete pozrieť na maps.tomtom.com.

Dnes nejčtenější

.