Zavřít reklamu

pebble-time
Nedávno jsme na LsA psali, že tolik očekávané chytré hodinky Pebble Time konečně míří do prodeje. Zanedlouho po tom přichází zpráva o nových funkcích pro Pebble Time. Přichází dvě velké novinky a dvě malé. Jedná se o úpravu vibrací a úpravu jasu. Pebble Time namá zase tolik nedodělků, se kterými bychom měli větší problém, ale je rozhodně dobře, že se autoři snaží tyto drobné nedodělky upravit a zlepšit tak uživatelský zážitek.

První a zřejmě nejzásadnější novinkou je úprava světelnosti displeje. Displej Pebble Time a vlastně i Pebble Time Steel, kterých se novinky budou týkat po vydání také, je technologie E-paper LCD. Jde tedy o to, aby se obraz podobal skutečnému papíru, no a skutečný papír je nejlépe čitelný na přímém slunci. S tím nemá Pebble Time nejmenší problém. Jenomže pokud přejdeme do vnitřních, temnějších prostor, tak nastane problém. Hodinky měly problém se světelností, tedy s maximalním jasem. Displej byl hůře čitelný ve vnitřních prostorách než venku, naštěstí přichází oprava, která by měla celý problém s jasem opravit.

Další problém byl s vibracemi, kdy, podle uživatelů, vibrace byly moc intenzivní a v nastavení hodinek nebyla žádná možnost konfigurace. Přicházejí i menší novinky, které se týkají ovládání streamovací služby Spotify přes připojení hodinek. Nesmíme ani opomenout novou možnost v notifikačním centru hodinek, kam přibylo nové tlačítko „Dismis all“, tedy odstranění všech přijatých notifikací. CEO Eric Migicovsky se nechal slyšet, že v práci na dalších opravách a novinkách se zaměří na vylepšení obrazovky Timeline, což funguje jako takový souhrn dne. Již jsem zmiňoval, že úpravy budou na Pebble Time a rovněž na luxusnější verzi Pebble Time Steel, hned po tom, co vyjde. I o Pebble Time Steel se trochu rozmluvil CEO Pebble a zmínil, že hodinky by mohly vyjít ještě tento rok. Na MWC v Barceloně E. Migicovsky řekl, že Pebble Time Steel vyjdou několik měsíců po uvedení Pebble Time do prodeje. Snad se dočkáme ještě do Vánoc.

time_steel_gold_and_red

Dnes nejčtenější

.