Zavřít reklamu

458061-pebble-time Pebble už odeslal první vzorkové prototypy svých hodinek Pebble Time, a že jste o nich ještě neslyšeli? Velice nepravděpodobné. Pebble Time nejsou první hodinky americké firmy Pebble, již v historii vydali Pebble Smartwatch a Pebble Steel.  Ty byly vcelku oblíbené a úspěšné, i když u nás se o nich moc nevědělo. S novými Pebble Time, to ale vypadá na obrovský BOOM.

Nápad na nové hodinky se zrodil, kde jinde, než na Kickstarteru, kde dokázaly vybrat 20 milionů dolarů (což se ukázalo jako rekord Kickstarteru). Ještě ale zpět k prvním dvoum průkopníkům Pebble. Ty posyktovaly černo-bílý displej, pochopitelně zobrazovač času, pár základních notifikací a pár sportovních funkcí, ovládání hudby a samozřejmě podporu iOS a Android. To vše pouze za 120 dolarů. První Pebble Smartwatch dorazily v roce 2012, kdy se o Apple Watch ještě ani moc nemluvilo. O rok později přišly Pebble Steel, které přinesly obchod 3c461cb0c312bc4066d9c4e3d9f64f9b_large

Zřejmě vás první trkne do nosu, že hodinky mají dost malý displej, konkrétně 1,25 palce. Nezoufejte, protože po LED displeji nebudete šmátrat prstem, nýbrž použijete k ovládání postranní tlačítka. Spodní strana díky lehkému zaoblení kopíruje vaši ruku a ještě k tomu obsahuje piny pro napájení. Dalším tahákem Pebble Time by mohla být vyměnitelnost řemínků, přičemž si budete moci připojit i svůj vlastní pásek (nebude-li extrémně atypický) z hloupých hodinek.

Pebble Time nejsou hezčí ani neobsahují kvalitnější materiály než Apple Watch, ale dokážou se jim rovnat v kompatibilitě a hlavně, pokud používáte iPhone a hledáte nové Smart Watch, tak jsou pro vás rozhodně možnou koupí. Nad Apple Watch totiž ční hlavně příznivější cenovkou – 249 dolarů. Za tuto sumu si můžete Pebble Time již 22. června předobjednat na oficiální stránce Get Pebble. Ale už dnes můžete na této stránce zanechat svůj e-mail a Pebble vám bude zasílat nové informace o Pebble Time a ostatních výrobcích. Rozhodně ale už teď je se na co těšit.

//  

pebble_time_original

 
Apple-Watch-vs-Pebble-Time

Dnes nejčtenější

.