Zavřít reklamu

iPhone 6 fire iconPhillip Lechter na svém blogu zveřejnil své zážitky s nejnovějším jablečným telefonu od Applu, iPhonem 6. Lechter si iPhone 6 předobjednal hned v září, jakmile to šlo od mobilního operátora za zvýhodněnou cenu. Samozřejmě byl zpočátku nadšen, ale po necelém měsíci používání se mu stalo něco hrozného. Phillip totiž na svém osobním blogu popsal svůj zážitek, kdy mu iPhone 6 začal hořet v kapse a způsobil popáleniny 2. stupně „Byl to neskutečný zážitek, kdyby se to nestalo mně, asi bych tomu ani nevěřil“ uvedl Lechter na začátku svého článku.

O víkendu 11. října si Lechter se svou rodinou vyrazili na výlet a na fotbalový zápas. Po cestě si ale všiml kola s přívěsem, který vozil zájemce po městě a umožnil tak výletníkům si zrychlit cestu. Phillip s rodinou se rozhodli, že nabídky využijí a vozítkem se svezou. Měli se svézt jen jeden blok, ale i během tak krátké cesty se jim přihodila nehoda. Řidič kola, který řídil vozík s Lechterovo rodinou, náhle ztratil rovnováhou a přepadl i s kolem a vozítkem na levou stranu. Vozík byl naštěstí tak stabilní, že se nepřevrátil úplně a nevyhodil celou rodinu ven z vozíku. Phillip jakožto příkladný otec a manžel okamžitě zkontroloval své děti a ženu a ujistil se, že jsou v pořádku. Zatímco se na ně díval a kontroloval, jestli nemají nějaká zranění, cítil podivné pálení na stehně. Okamžitě se začal rozhlížet po zdroji ohně nebo po čemkoli, co by ho mohlo ono už bolestivé pálení způsobovat, ale žádný zdroj stále nemohl najít. Vzápětí mu ale došlo, že má v kapse svůj nový iPhone 6, který se během nárazu ohnul a začal hořet.

„Kouř byl hustý a já jsem se rychle snažil dostat svůj iPhone 6 z kapsy. Vůně byla hodně znepokojující, jelikož jsem cítil, jak se mi pálí noha. Nakonec jsem vytáhl iPhone 6 z kapsy a odhodil ho na stranu. Někdo z davu okolo celého incidentu mi polil nohu vodou, aby uhasil oheň na mých kalhotách. Na iPhonu jsem měl kožený Apple obal, tudíž jsem se při vyhazování ho z kapsy nepopálil, ale jeden z diváků už takové štěstí neměl, protože při snaze telefon zvednout ze země si spálil prsty. Další z kolemjdoucích pak na telefon vylil vodu s ledem, aby ho ochladil, přičemž ho další pozorovatel nahrával.“ vylíčil Lechter pokračování svého otřesného zážitku.

Na video se můžete podívat níže, jelikož divák ho Lechterovi po celém incidentu poskytl. Pozorně poslouchejte, jak při vylití vody s ledem začne iPhone syčet. Díky tomu můžete získat představu, jak moc byl asi iPhone vařící a jaké spáleniny dokázal způsobit.

https://www.youtube.com/watch?v=OvhlET39RnM

Výsedek
Poté, co se všichni uklidnili, zhodnotil Lechter a všichni diváci rozsah poškození a popálenin. iPhone 6 byl natolik ohnutý a spálený, že byl samozřejmě nefunkční. Během rychlého vyndavání iPhonu z kapsy si Phillip popálil ještě bok. Kromě toho měl propálenou kapsu u kalhot, boxerky a významně spálenou nohu. Doktor ve zprávě uvedl, že velikost popáleniny byla 11,5 x 10,5 cm a označil ji za popáleninu 2. stupně. V okolí hlavní popáleniny měl Lechter popáleninu 1. stupně. Poměrně dlouhou dobu musel brát antibiotika a léky na bolest. Popáleninu musel samozřejmě pravidelně čistit a starat se o ní, aby se správně zahojila.

Níže se můžete podívat na fotografie zachycující popáleninu, zničené oblečení a iPhone. Na jedné fotografii najdete i spáleninu na boku, kterou si Phillip způsobil při rychlém vyhazování rozpáleného iPhonu z kapsy.

phone-back
phone-in-case

leg-day-2
boxers1
inside-of-jeans

phone-in-street-e1413317087312
leg-day-0
hip-burn

Dnes nejčtenější

.