Zavřít reklamu

UE Roll VolcanoZa posledné roky sme si mohli všimnúť niekoľko wearable zariadení, medzi ktoré patria aj naozajstné kuriozity. Tým mám na mysli napríklad tričká s displejom, na ktorom sa premieta reklama na nový džús alebo slúži len na upútanie pozornosti. Existujú ale aj iné nezvyčajné produkty, ako napríklad wearable reproduktor UE Roll od Logitechu. Ten si môžete obliecť a podobne ako v prípade produktov JBL Charge 2+ a ďalších, ktoré recenzujeme v týchto dňoch, ani UE Roll neprestane fungovať po kontakte s vodou.

Má totiž certifikát odolnosti voči vode IPX7, čo je rovnaký certifikát, akým disponujú aj hodinky Apple Watch. Reproduktor si môžete spárovať aj s nimi, keďže sa v jeho vnútri nachádza anténa Bluetooth 4.0 kompatibilná aj s tými najnovšími produktami a dosahom 20 metrov. Samotný reproduktor sa ďalej vyznačuje odolnosťou voči škrabancom, takže ak by ste ho náhodou zašpinili, pri čistení sa nemusíte obávať, že by ste mu poškodili exteriér. Ďalšou kľúčovou vlastnosťou je 360-stupňový zvuk, takže zvuk vychádza z prednej aj zadnej strany reproduktoru, podobne ako pri recenzovanom JBL Charge 2. Recenzenti potom spomínajú, že UE Roll disponuje pomerne výraznými basami vzhľadom k svojim rozmerom. Kvalita zvuku je podľa ich slov na veľmi dobrej úrovni, no nevyrovná sa konkurenčným produktom ako je Bose Soundlink Mini.

Vo vnútri sa ďalej nachádza zabudovaná batéria s výdržou až do 9 hodín, aj keď niektorí recenzenti vravia, že výdrž bola v ich prípade nižšia o tretinu. To však závisí aj od hlasitosti, akou prehrávate hudbu. Samotnú batériu potom nabijete s pomocou microUSB portu na zadnej strane, kde tiež nájdete Aux-In. Reproduktor je k dispozícii v 7 farebných podobách. Má však aj svoje nevýhody a aj keď sú tlačidlá vzhľadovo veľké, vždy je treba stláčať do stredu daných tlačidiel a nestačí sa len dotknúť ich boku. Samotný reproduktor stojí 99 dolárov.

UE Roll

*Zdroj: Logitech; 9to5mac

Dnes nejčtenější

.