Zavřít reklamu

Apple-tv-2

První beta verze iOS 9 obsahuje víc náznaků nevydaných produktů, než tomu bylo kdykoli předtím. V iOS 9 se již podařilo najít věci, které poukazují na skutečný příchod iPad Pro a nové generace Apple TV. Zatím co o náznacích iPad Pro v iOS 9 si můžete přečíst přímo ve včerejším článku: Kódy v iOS 9 prozradily rozlišení a uhlopříčku iPadu Pro!, na informace o Apple TV se podíváme nyní. 

Apple TV nové generace, respektive zmínky o ni najdete v UIKit a GameKit rozhraní v rámci iOS 9. Na WWDC se sice Apple TV neobjevila, ovšem celkově se očekává, že představení novinky je na spadnutí a mezi nejočekávanější vychytávky pak patří přístup k iTunes App Store a možnost hraní her. Právě náznaky těchto novinek obsahují kódy v iOS 9, stejně tak jako v něm najdeme klávesnici , která odpovídá klávesnici pro 12,9″ model iPadu pro.

iOS 9 Photos pak obsahuje ve svých kódech možnost pro objednání foto knihy nebo kalendáře a několik dalších drobností, které však Apple prozatím neprezentoval a ukáže je pravděpodobně až během podzimu letošního roku spolu s novými iPhony.

13246-7870-CHiPec9XAAAKycY-l

*Zdroj: appleinsider.com

Dnes nejčtenější

.