Zavřít reklamu

Michael FassbenderUž keď sa objavila správa, že rolu Steva Jobsa v rovnomennom životopisnom filme prevzal Michael Fassbender, objavila sa kritika súvisiaca hlavne so vzhľadom herca. Je totiž vidieť, že Magneto sa prakticky vôbec nepodobá na zakladateľa spoločnosti Apple a svojim vzhľadom skôr pripomína bežného riaditeľa firmy než človeka, ktorému vzdávajú poctu fanúšikovia Applu po celom svete. Na druhú stranu, vzhľad herca je jedna vec, kvalita je druhá, a práve herecký výkon je to, čo bolo pre Sony a filmový štáb na prvom mieste.

To ale neplatí o scenáristovi Aaronovi Sorkinovi, ktorý sa v internej komunikácii vyjadril, že Fassbender nie je ten, koho by si on predstavoval na striebornom plátne: „Neviem, kto je Michael Fassbender a ani zvyšok sveta to nezaujíma,“ uviedol v leaknutej komunikácii scenárista, ktorý chcel do role Steva Jobsa obsadiť Toma Cruisa. Neskôr ale priznal, že Fassbender je predsa len skvelý herec, ale očividne to neznie, že by mal plnú podporu scenáristu, ktorý napísal naozaj veľký životopisný film.

Fassbender si však zo Sorkina nič nerobí a v novom rozhovore uviedol, že počas natáčania sa pokúšal nebrať si tieto výroky príliš k srdcu: „Čo už. Ľudia majú názory. Internet je internet. Mám prácu, tak ju dokončím,“ uviedol herec v rozhovore krátko po skončení natáčania filmu. Ten sa dostane do kín v októbri/říjnu a vtedy svet uvidí, či bol herec, ktorý hral Magneta vo filmoch X-Men, skvelou voľbou, alebo bude vidieť, že sa do role Steva Jobsa nehodí.

Fassbender Jobs

*Zdroj: Associated Press

Dnes nejčtenější

.