Zavřít reklamu

Pivo?! - iconZajít se známými na jedno pivko někam do oblíbené hospůdky je v České republice a na Slovensku velice oblíbené. Obvzlášť o víkendu jsou podniky mnohdy naplněné až k prasknutí a není si mnohdy kam sednout. Nyní, když běží Mistrovství světa v ledním hokeji 2015 je chození na pivko s příteli takřka na denním pořádku, a v době zápasů České repubilky nebo Slovenska jsou hospůdky s promítáním naplněné dokonce i ve všední den. Jenže jak se na pivo jednoduše a moderně domluvit? Samozřejmě můžete napsat sms nebo použít Whatsapp a podobně, ovšem nejjednodušší způsob je aplikace Pivo?!, kde prostě určíte čas, pozvete osoby a jde se.

Zní to jednoduše a jednoduché to také je. Stačí si stáhnout aplikaci, přidat své číslo, aby vám mohla přijít sms s ověřovacím kódem, povolit aplikaci přístup ke kontaktům a je to. Aplikace je suprově jendoduchá a její funkce stačí, alespoň co se plánování týče. Abyste totiž mohli ostatní pozvat na pivo, tak i oni musí mít aplikaci na svém telefonu nainstalovanou a spárovanou se svým telefoním číslem. Na základě toho pak uvidíte kamaráda ze svých kontaktu i v aplikaci a můžete ho pozvat na pivko. Vyberete přátele, zadáte čas, místo a to je vše. Pak už jen sledujete, kdo všechno se přidal a půjde, kdo odmítnul a u koho se stále čeká na vyjádření. Pozvanému se totiž okamžitě objeví notifikace na telefonu, která je doprovázena zvukem cinkajících lahví, tudíž díky tomu okamžitě víte, o co jde. Vám pak samozřejmě dorazí na telefon notifikace, když se někdo přidá nebo odmítne.

Konkrétní pozvánky na pivo můžete mazat nebo do nich přidat další přátele. Nelze je však zpětně editovat nebo odebírat již potvrzené účastníky. Samozřejmostí je také přidání události do osobního kalendáře nebo zobrazení místa konání v aplikaci Mapy. Kromě nastavení notifikací a pozvání přátel do aplikace přes Facebook, Twitter, SMS (iMessage) a e-mail, už v aplikaci nic jiného nenaleznete. Pivo?! je tak úžasně jednoduchá aplikace, která obsahuje skoro vše, co vám ke svolání přátel na jedno do hospůdky bohatě stačí. Jediné, co bych vytknul je absence možnosti pozvání do aplikace přes Messenger, Whatsapp a další podobné kecálky, jelikož jejich oblíbenost poslední dobou opravdu roste a pro mnohé je jedna z těchto aplikací už běžnější, než obyčejné sms.

Pivo?! 1
Pivo?! 2

Dnes nejčtenější

.