Zavřít reklamu

iPhone 1 - iconV dnešnom článku Vám opäť prinášame zopár aplikácií, ktorých vývojári sa rozhodli, že ich na určitý čas ponúknu úplne zadarmo. Ako to v prípade takýchto aplikácií býva, nevieme presnú dobu trvania tejto akcie, preto sa môže stať, že aplikácie budú opäť platené za hodinu, deň či týždeň. Vo štvrtom vydaní článku s aplikáciami v tomto týždni sa pozrieme na aplikácie, ktorých funkcie sú skutočne rôznorodé. Niektoré z týchto dnešných aplikácií sú skutočne zaujímavé a taktiež ponúkajú zaujímavé funkcie.

iColorama S

Zaujímavá fotoaplikácia, ktorá poteší každého milovníka fotografií. Pomocou nej si totiž budete môcť upravovať Vaše fotografie rôznymi pokročilými  filtrami a dodávať im rôzne špeciálne efekty.

  • Pôvodná cena: 2,99$

Snímka obrazovky 2015-04-23 o 13.53.16

Watango

Užitočná aplikácia určená prevažne pre ľudí, ktorým nesmierne záleží na ich zdravotnom stave. Pomocou tejto aplikácie budete môcť mať pod kontrolou Váš každodenný príjem vody.

  • Pôvodná cena: 0,99$
a

System Monitor

Zaujímavá aplikácia, ktorá Vás bude informovať o stave Vášho iZariadenia. Pomocou tejto aplikácie si jednoducho zistíte koľko operačnej pamäte využívate, aká je životnosť batérie vo Vašom zariadení či mnohé iné dôležité veci.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aa

Touch Your Toes

Skvelá aplikácia, ktorá je opäť určená pre ľudí, ktorým záleží na ich kondičke a zdravotnom stave. Pomocou tejto aplikácie, ktorá obsahuje zbierku rôznych pohybových cvičení sa budete môcť vždy držať vo forme.

  • Pôvodná cena: 0,99$
aaa

Magnifier Flash

Skvelá aplikácia určená pre milovníkov kníh a čítania, ale taktiež napríklad aj pre ponocujúcich študentov. Pomocou tejto aplikácie si budete môcť svoj iPhone premeniť na lupu alebo napríklad čítať knihu aj v úplnej tme, vďaka tomu, že si iPhone jednoducho čítaný text prisvetlí bleskom a Vám ho ukáže na displeji.

  • Pôvodná cena: 0,99$

Snímka obrazovky 2015-04-23 o 14.07.07

Dnes nejčtenější

.