Zavřít reklamu

iPhone 6sNa diskusním fóru Weibo, které je díky zaměření na obyvatele Číny poměrně spolehlivým zdrojem informací, vzhledem k tomu, že se součástky i samotné produkty Applu vyrábí převážně v Číně, se objevily informace o plánech Applu pro letošní rok. Společnost by měla ukončit prodej iPadu mini 3. generace, který nahradí iPad mini 4. K dispozici zůstane i nadále iPad Mini s Retina displejem, tedy 2. generace iPadu mini, jenž bude k dispozici za sníženou cenu. V průběhu roku dorazí také očekávaný iPad Plus a samozřejmě se dočkáme i nového iPadu Air. Apple by tak měl prodávat celkem tři různé modely iPadu.

Stejně tak by tomu však mělo být i v případě iPhonů. Kromě iPhone 6s Plus a iPhone 6s, se prý dočkáme také miniaturizované verze, tedy 4″ iPhone, který by měl být určen pro všechny, jenž jen těžko nesou zvětšení iPhonů. dodavatelské řetězce sice popřeli v minulém týdnu tuto zprávu, ovšem zdá se, že by novinka měla skutečně přijít a to až během podzimu letošního roku. Je tedy možné, že Apple s výrobou ještě nezačal a tak dodavatelé nemohou mít přehled.

Nový iPhone 6s a iPhone 6s Plus v letošním roce nepřinese žádnou revoluci v oblasti designu a Apple stejně jako v předchozích letech zachová opět „s“ řadu s tím, že u ni zvýší pouze výkon, případně upraví některé skutečné drobnosti. Zcela nového iPhone 7 se dočkáme až v příštím roce, letos nás však čeká obrovský posun ve výkonu iPhonů. Vůbec poprvé za devítiletou historii, se totiž iPhone dočká 2GB operační paměti. Mělo by se jednat o takzvanou paměť s low-power Technologií LPDDR4, která využívá dvojnásobek šířky pásma klasické DDR3. Stejně by měl iPhone 6s a iPhone 6s Plus přinést skutečně významné zrychlení procesoru a grafického čipu. Očekává se, že se bude jednat o největší výkonnostní posun v historii iPhonů.

InnerExile Hydra

Dnes nejčtenější

.