Zavřít reklamu

iPhone 6s koncept icon
Za poslední rok, respektive od představení iPhone 6 a iPhone 6 Plus, jsme se setkali s několika koncepty chystaného „s“ modelu, tedy iPhone 6s. Většinou se ale jednalo o futuristické koncepty, které byly spíše výplodem fantizií svých autorů. Představení iPhone 6s nám už potichoučku klepe na dveře a právě proto se k nám dostává nyní více informací a úniků, které nám jasně odhalují spekulovaná vylepšení, se kterými by měl nový iPhone dorazit.

Právě na základě těchto spekulací mohou autoři udělat celkem realistický koncept iPhone 6s, který by mohl odpovídat realitě, které se dočkáme již začátkem září. Tím dnešním je koncept od Jermaine Smit, který poměrně dobře vystihl chystaný iPhone, ale i tak si jej trochu přibarvil podle svého.

Jak můžete na první pohled vidět, pruhy jsou méně výrazné a čočka vyčnívá jen nepatrně nad tělo telefonu. Podle autora by iPhone 6s měl přijít s tmavě modrou barvou, namísto spekulované Rose Gold. Jermaine dále u svého konceptu navrhuje 12,4-megapixelový fotoaparát, 1920 mAh Li-Po baterii, 4,7″ displej s rozlišením 1920 x 1080, 1GB RAM a nakonec 16, 32, 64 a 128 GB uložiště. Ve videu se nezapomněl zmínit ještě o dlouho spekulovaném bezdrátovém nabíjení, které ale pravděpodobně letos nedorazí.

iPhone-6s-Jermaine-Smit-concept-2
iPhone-6s-Jermaine-Smit-concept-3
iPhone-6s-Jermaine-Smit-concept-4

iPhone-6s-Jermaine-Smit-concept-6

iPhone-6s-Jermaine-Smit-concept-1

iPhone-6s-Jermaine-Smit-concept-5

 

*zdroj: concept-phones

Dnes nejčtenější

.