Zavřít reklamu

boxBlack Friday se blíží a když už mohla začít Alza nabízet místo černého pátku, celý černý týden, proč by to nemohly udělat i ostatní společnosti ve světě. Parallels stojící za známou virtualizační aplikací Parallels Dekstop pro Mac, představuje svůj letošní balíček pro Black Friday, ve kterém získáte za cenu samotného Parallels 10 pro Mac dalších šest aplikací, které mají celkovou hodnotu 365$. Díky balíčku z této ceny ušetříte 78% a pokud jste novým uživatelem Parallels Desktop, pak vás balíček vyjde na cenu 79,99$, v případě, že chcete pouze aktualizovat ze starší verze, pak zaplatíte za všechny aplikace dokonce jen 49,99$. V podobných balíčcích software se většinou setkáváme s tím, že jejich tahákem je jedna, maximálně dvě aplikace a zbytek zkrátka nestojí za nic. V tomto případě je to však jinak a pokud jste kdy uvažovali nad Parallels, nyní je ta nejlepší chvíle! Balíček si můžete koupit přímo zde.

Parallels Desktop 10 pro Mac (běžná cena 79,99$)
Nejpodstatnější aplikací, na které je celý balíček postaven je virtualizační nástroj, který umožňuje spouštění aplikací z Windows na Mac bez nutnosti restartu zařízení. Desktop Parallels je nejpoužívanější virtualizační aplikace na světě pro Mac.

1Password (běžná cena 49,95$)
Aplikaci s názvem 1Password zřejmě není potřeba příliš představovat a věřím, že jí zná každý, kdo používá Mac nebo iOS zařízení, pro ty z vás, kteří ne, je zde však recenze.

Camtasia (běžná cena 99,99$)
Jedná se o aplikaci, kteoru upřímně využijí především různí blogeři a ti, jenž natáčí video tutoriály z plochy svého počítače. Camtasia umožňuje vytvířet profesionální videa i začátečníkům a usnadňuje  jim práci. Na druhou stranu však pro běžné uživatele stačí k záznamu videa z plochy počítače QuickTime. Pokud to však s natáčením videí na vašem počítači myslíte vážně, pak je Camtasia tím nejlepším co můžete pro Mac získat.

CleanMyMac2 (běžná cena 39,95$)
Opět aplikace, kteoru není potřeba představovat, jedná se o skvělého pomocníka, díky kterému udržíte svůj Mac čistý, udržovaný a zejména pak stále stejně svižný jako na začátku. Pro ty z vás kdo netuší o čem je řeč, je zde opět naše recenze.

Parallels Access (běžná cena 34,99$)
Nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak přistupovat k vašim aplikacím, souborům a počítačům na dálku. Pokud kdykoli a kdekoli potřebujete svoji aplikaci, fotografii nebo jakýkoli soubor, máte možnost využít ze svého mobilního zařízení právě Parallels Access a získat k nim přístup.

Gemini (běžná cena 9,99$)
Aplikace umožňi najít a odstranit soubory, které jsou ve vašem Macu duplicitně, dokáže tak odstranit zbytečná data, která vznikla například kopírováním souborů z místa na místo a následným zapomenutím odstranění originálního souboru.

Acronis True Image pro Mac (běžná cena 49,99$)
Spolehlivé zálohování celého systému včetně mailů, hudby, videí a fotografí nebo dokumentů včetně všech aplikací.

Dnes nejčtenější

.