Zavřít reklamu

 Čínsky, v súčastnosti už gigant na trhu s mobilnými telefónmi  Huawei pokračuje vo svojom ofenzívnom ťažení ďaľšími novinkami. po predstavení nástupcu úspešného Ascend P6 prichádza Huawei hneď s dvomi zaujímavými novinkami. Jedná sa o nástupcu Huawei Honor 3X a nový Huawei Ascend D3.

V prvom prípade ide o telefón Huawei Honor 3X Pro, ktorý by mal podľa informácií spadať niekam medzistrednú triedu a high-end triedu. Ponúka ohromný displej o uhlopriečke 5,5 palca „len“ s HD rozlíšením. Pod kapotou by mal pracovať 8-jadrový procesor MediaTek s taktom 1,7 GHz. Sekundovať by mu mala pamäť RAM s kapacitou 2GB a interné úložosko by malo dosahovať kapacitu 16GB. Novinka ponúka 13 Mpx fotoaparát od Sony a prednú 5 Mpx kameru, ktorá by mala slúžiť predovšetkým na selfie. Zariadenie ďalej ponúka DTS zvuk a batériu s kapacitou 3000 mAh. Zaujímavosťou je použitie rovnakého materiálu na zadný kryt aký nájdeme aj pri Samsungu Galaxy Note 3. Honor 3X Pro by mal byť dostupný v čiernej a v bielej farbe. Zatiaľ však nie je známe či sa novinka bude predávať na iných trhoch okrem Číny.

honor3x3

Spoločnosť ‚dalej podla informácií, na ktoré upozornil server Phonearena.com pracuje na priamom nástupcovi pre Ascend D2. Zariadenie s označením Huawei Ascend D3 by malo ponúknuť bližšie nešpecifikovaný displej s rozlíšením FullHD teda 1920 x 1080 pixelov. Srdcom celého zariadenia by mal byť 8 jadrový procesor HiSilicon Kirin 920, ktorý by sa mal skladať so štyroch jadier s taktom 1,8 GHz a štyroch jadier s taktom 1,5 GHz. Novinka by sa mala objaviť už na budúci mesiac. Podľa uniknutej fotografie zaujme najmä extrémne tenkým rámom okolo displeja a dizajnom veľmi nápadne pripomínajúcim HTC One.

2075940_huawei

Dnes nejčtenější

.