Zavřít reklamu

 V januári/lednu sme vás informovali o odkúpení americkej spoločnosti Motorola firmou Lenovo. Od tej doby nebolo o Motorole veľa počuť, no teraz sa začali ľady pomaly prelamovať. Motorola podľa najnovších únikov pracuje na cenovo dostupnom smartfóne strednej triedy.

Novinka, ktorá má výrobný názov XT1021 by podľa informácií, na ktoré upozornil server GSMArena, mala niesť označenie Motorola Moto E. E-čko by malo disponovať displejom o uhlopriečke 4,3 palca a zatiaľ neznámym rozlíšením. Miery zariadenia príjemne potešia, hlavne čo sa hrúbky týka. Vyzerá to tak že Motorola Moto E sa chce rozmermi 124,8 x 64,8 x 6,2 mm opäť zaradiť medzi najtenšie smartfóny na svete. Pod kapotou by sme mali nájsť dvojjadrový procesor s taktovaním 1.2 GHz. Sekundovať by mu mala pamäť RAM s kapacitou 1 GB a interné úložisko by malo ponúknuť 4 GB.

O konektivitu zariadenia by sa mala postarať WiFi, 3G, Bluetooth a taktiež nebude chýbať ani rádio. Zadný snímač kamery by mal disponovať rozlíšením 5 Mpx. Či sa na zariadení objaví aj predná kamera, zatiaľ nie je známe. Batéria by mala dosahovať vzhľadom na rozmery príjemnú kapacitu 1900 mAh. Operačný systém by mal byť Android 4.4 KitKat. Dátum predstavenia známy doposiaľ nie je, no analytici očakávajú, že po uvedení na trh bude Moto E najskôr dostupné na trhoch za veľkou mlákou a to konkrétne v Južnej Amerike.

2057952_udajne-parametre-smartfonu-motorola-moto-e-zdroj-tecnoblog-net

Dnes nejčtenější

.