Zavřít reklamu

Na sociální síti Twitter dnes anonymní uživatel zveřejnil několik fotografií prototypu nového iPhone 6. Fotografie následně zveřejnil také Sonny Dickson, kterého naši čtenáři znají pravděpodobně díky únikům předchozích fotografií. Naposledy o sobě dal Sonny Dickson vědět, když zveřejnil design a rozměry doposud nepředstaveního Samsung Galaxy S5 (fotografie zde). Fotografie s největší pravděpodobností pocházejí z Číny, což tvrdí také Sonny Dickson.

Podle zahraničních médií se však nejedná o fotografie finálního produktu, ale jeho prototypu. Zajímavé je, že zadní strana telefonu obsahuje FCC text, což například u fotografií šasi iPhone 5c nebylo. Zajímavé navíc je, že prototypy podobným textem a označením vybaveny nebývají. Navíc po bližším pohledu vidíme, že telefon je již ve skutečně značně pokročilé fázi vývoje a nejdná se o jeden z prvních, ale naopak spíše o jeden z posledních prototypů.

Design je navíc v souladu s dřívějšími informacemi, podle kterých se Apple chystá sjednotit design tabletů iPad Air, iPad mini Retina a iPhone. Přístroj na fotografiích má přibližně šířku 2,6″, zatímco stávající 4″ iPhone 5s má šířku 2,31″. Rozměry jsou v souladu s informacemi, podle kterých by měl mít nový iPhone displej o velikosti 4,7″. Pokud se pak podíváte na fotografie níže, doporučujeme následně se podívat také na koncept iPhoen 6, který jsme zveřejnili začátkem letošního roku přímo zde.

UPDATE: V zahraničních diskusích se začaly objevovat informace, podle kterých jsou obrázky falešné. O tom by podle diskutujících mělo svědčit použití jiného fontu (písma) než který používá Apple, opakující se textury a dokonce i to, že fotografie vznikly z renderů Martina Hajeka.

iPhone_6_leaked_photo
iPhone_6
iPhone_6
iPhone_6
iPhone_6_leaked_photo

Dnes nejčtenější

.