Zavřít reklamu

Americká televízia ABC má v pláne odvysielať svoj rozhovor s Timom Cookom, Craigom Federighim a Budom Tribblom, no už teraz ABC vo svojich správach zverejnilo krátku ukážku z toho, čo sa bude v tomto rozhovore spomínať. Zaujímavosťou je, že si redakciu ABC do Cupertina pozval samotný Apple a to práve kvôli dnešnému výročiu. V krátkej ukážke sa dozvieme napríklad aj to, že Tim Cook vstáva každý deň o 3:45 aby odpovedal na 700-800 e-mailov od zákazníkov a že Mac Pro nebude jediným počítačom, ktorý sa bude vyrábať v USA.

Redaktor si neodpustil ani také otázky, ktoré sa priamo týkajú nových produktov, no Tim Cook mu neprezradil, čo má Apple v pláne. Apple totiž verí, že ľudia milujú prekvapenia a preto sa snaží udržať svoje nové produkty v tajnosti. Dozvedáme sa ale, že najtajnejšie projekty sa nachádzajú za niekoľkými bezpečnostnými dverami, čiernymi závesmi a mnohými ďalšími vecami. Apple teda skutočne udržuje významné produkty v utajení, aby prekvapil fanúšikov. Stačí si porovnať napríklad odhalenie nového Mac Pro a odhalenie iPhone 5, ktorému predchádzalo množstvo únikov. Aby Apple udržal produkt v tajnosti, dokonca zakazuje svojim zamestnancom, aby o novinkách vraveli svojej rodine a priateľom.

Zaujímavé odpovede nastali po tom, ako redaktor začal vravieť o továrni na výrobu zafírového sklíčka v Arizone. Tim Cook potvrdil, že sa tu skutočne vyrába zafírové sklo pre budúce produkty, no nepovedal, o aké produkty sa bude jednať. S úsmevom však povedal, že nemôže povedať, či sa bude toto sklíčko nachádzať väčšom iPhone alebo na hodinkách iWatch. Na otázku, či Apple pripravuje hodinky iWatch, Cook zažartoval: „Je to prsteň!“

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.