Zavřít reklamu

O taškách které jsou něčím výjimečné píšeme spíše na Men’s Magazine, ovšem v tomto případě musíme udělat výjimku. Nová kolekce tašek Hustle totiž přináší to nejdůležitější pro každého majitele iPhone nebo jakéhokoli jiného smartphone. Řeč je samozřejmě o záložní baterii, která je v tomto případě integrována přímo do samotné tašky. Obrovskou výhodou je fakt, že se nejedná o žádnou „Geek“ záležitost, ale o skutečně povedené, módní a hlavně kožené tašky, které můžete vzít kdykoli a kamkoli.

Taška vás automaticky upozorní na to, když její baterie dochází a vyžaduje připojení k síti. Všechny konektory a kabely jsou pochopitelně ukryty uvnitř tašky a tak bez toho, aniž byste ji rozepnuli nemáte šanci poznat, že Hustle přináší kromě pěkné tašky také něco navíc.

Pro dámy společnost Hustle vytvořila tašku, do které se vejdou například všechny kosmetické nezbytnosti, které musí mít pravá dáma vždy u sebe, ale zároveň je dost malá na to, aby se vešla do vaši Vuittonky. Pánové pak jistě ocení tašku na doklady, do které se vejde pohodlně vše, co musí mít chlap u sebe, tedy hotovost, kreditka a pas. Oba modely v sobe integrují baterii, která dokáže nabít váš iPhone čtyřikrát z 0% na 100%. Díky Hustle taškám tedy můžete nejen že vypadat stylově, ale zároveň mít záložní baterii pro svůj telefon vždy po ruce, tedy v tomto případě spíše v ruce. Hustle můžete objednávat přímo na hustlebag.com.

Hustle-Clutch-Phone-slim
Hustle-Wallet-Phone-slim
Hustle-Range-Darker-slim

Dnes nejčtenější

.