Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Internet se stal naší součástí a bereme jej jako samozřejmost. Internetovou síť využíváme ke komunikaci se zákazníky, k nakupování, platbám aj. Uvažovali jste někdy o tom, jak moc vám usnadňuje život a podnikání? Věřte, že i vytváření faktur online vám ušetří čas i peníze.


Znáte to. Jste drobný podnikatel a pravidelně musíte řešit vystavování faktur. Jenže jaké máte možnosti? Vystavovat je ručně? Brrr. Koupit si kvůli tomu předražený software, který na nic jiného, než na fakturaci nevyužijete? Jenže jak je vystavit jednoduše a levně? Stačí využít služby online fakturačního systému FaktuRax na internetových stránkách www.fakturax.cz. Základní varianta je ZDARMA.

 

banner

A jaká je hlavní výhoda fakturačního systému FaktuRax? Je to jeho dostupnost! Vytvářet a spravovat faktury můžete odkudkoliv, kde je dostupnost k internetové síti a na čemkoliv, co spustí webový prohlížeč. Doklady budete mít kdykoliv při ruce –  v PC, iPadu nebo iPhonu.

A co když se v průběhu podnikání moje společnost rozšíří nebo naopak zredukuje? Fakturační systém umožňuje přechod z jedné varianty na druhou, aniž byste ztratili již uložená či nastavená data. FaktuRax roste společně s vaší společností. Přechodem na vyšší variantu tak získáte možnost tvorby cenových nabídek, zálohových faktur a dalších dokladů.

Ve spolupráci se zákazníky, účetními poradci a programátory se systém neustále vylepšuje a aktualizuje, aby splňoval všechny požadavky moderního podnikatele. Neváhejte a vyzkoušejte FaktuRax i Vy!

 

Dnes nejčtenější

.