Zavřít reklamu

Sériu leakov o iPhone 5C sa dnes rozhodol prerušiť austrálsky e-shop Macfixit. Ten počas noci uviedol do svojej ponuky digitizér pre iPad 5. generácie, ktorý pravdepodobne ponúkne ten istý dizajn ako iPad mini. Aj táto nová fotografia totiž ponúka pohľad na panel, ktorý disponuje úzkymi bočnými stranami, rovnako ako leaky z minulosti. O iPad 5. generácie sa toho všeobecne moc nevie, a keď sa pozrieme na všetky leaky ohľadom tohto zariadenia, zistíme, že sme doteraz nevideli nič iné, ako len zadný kryt a digitizér v bielej a čiernej farbe.

MacFixit sa pritom odvoláva na tvrdenia svojich zdrojov, a tak sa stretávame aj s prvými detailami o digitizéri. Apple sa uňho rozhodol využiť tú istú ITO technológiu ako u iPad mini, a taktiež mení aj káble. Tentoraz sa stretneme s dvomi flex káblami miesto jedného, pričom oba káble sú tentoraz flexibilné, presne ako v iPhone 4 a novších. Všetky doterajšie 9.7-palcové iPady totiž doteraz využívali pevné, neohybné káble. MacFixit uvádza, že cena tohto komponentu je stanovená na 199,99 dolárov, ale jeho cena sa môže zmeniť po oficiálnom vydaní finálneho produktu.

Podľa doterajších špekulácií by mal Apple použiť ten istý hardvér ako v iPade 4. generácie, pričom hlavným bodom zamerania je dizajn prístroja. Ten je podľa leakov užší, tenší a nižší oproti predchádzajúcim modelom, a zároveň by mal ponúknuť stereo reproduktory, tak ako iPad mini. Pokiaľ sa špekulácie ukážu ako pravdivé, iPhone a iPod touch ostávajú jedinými iOS zariadeniami s mono reproduktorom v dolnej časti zariadenia.

IP5-DIGITIZER-BK-2
IP5-DIGITIZER-BK-5
IP5-DIGITIZER-BK-3
IP5-DIGITIZER-BK-8
IP5-DIGITIZER-BK-1
IP5-DIGITIZER-BK-6
IP5-DIGITIZER-BK-7
IP5-DIGITIZER-BK-9
IP5-DIGITIZER-BK-10
IP5-DIGITIZER-BK-4
*Zdroj: MacFixit.com.au

Dnes nejčtenější

.