Zavřít reklamu

Až doposud jsme se co se levnější varianty iPhone týká setkali pouze s fotografiemi, které byly buď rozmazané nebo je někdo vyfotil na Nokii 3310 s přídavným fotoaparátem. Nyní se však konečně nabízí skutečně detailní pohled na plastové tělo telefonu, o kterém se hovoří jako o budoucí, levnější variantě klasického iPhone od společnosti Apple. Na obrázcích je konkrétně vidět zelená varianta telefonu s tím, že se spekuluje o pěti základních barvách, kterými by měla být již zmíněná zelená, doprovázena červenou, žlutou, modrou a bílou barvou.

Zajímavé je, že i když fotografie nového, levnějšího iPhone proudí na internet doslova ze všech stran, zatím se nepodařilo získat jedinou fotografii telefonu, která by byla vybavena potřebnou certifikací, prohlášením o shodě a dalšími detaily, které jsou nezbytné na každém produktu a Apple je v případě mobilních telefonů dává vždy na zadní část přístroje. Z toho lze usuzovat, že se jedná pouze o kryty určené pro testovací vzorky nebo-li prototypy. Fotografie ukazují také barevné tlačítka, která se shodují s barvou celé zadní části telefonu.

Zajímavé je, že pokud se lépe podíváme na barvy, které jsou zachyceny na fotografiích a následně se podíváme na obaly Smart Cover nebo Smart Case, zjistíme, že se jedná o stejné barvy, které Apple již u svých obalů pro iPad nějaký ten pátek prodává. Nesmíme zapomínat ani na to, že druhá a třetí generace mobilního telefonu iPhone byla vyrobena z polykarbonátu, tedy z téhož materiálu jehož nasazení se očekává také u levnější varianty  mobilního telefonu iPhone.

low-cost-iphone-green
low-cost-iphone-green
low-cost-iphone-green
low-cost-iphone-green

*Zdroj: slashgear.com

Dnes nejčtenější

.