Zavřít reklamu

Známy francúzsky portál Nowhereelse.fr zverejnil na svojej stránke fotografie ďalších komponentov, ktoré by mali údajne pochádzať z budúcej generácie iPhone. Server, ktorý v tomto roku priniesol už niekoľkokrát fotografie a informácie o budúcich zariadeniach, teraz získal a zverejnil fotografiu predného krytu, ktorý pravdepodobne patrí vlajkovému modelu iPhone 5S. Tento nový kryt naznačuje, že Apple môže skutočne priniesť prístroj so snímačom odtlačkov prstov.

Nový komponent sa od terajšieho modelu iPhone 5 odlišuje najmä inakším rozložením senzorov. Vďaka tomuto je možné, že sa prístroj skutočne dočká prítomnosti nových komponentov, vrátane snímaču odtlačkov prstov, o ktorom sme sa mohli dopočuť už na začiatku roku. Server sa odvoláva na tvrdenie autora, ktorý tvrdí, že väčšie diery v kryte slúžia predovšetkým pre nové senzory, respektíve iné rozpoloženie senzorov ako v terajšej generácii telefónu iPhone. Tvrdenie, že sa interné komponenty dočkajú zmeny, podporujú aj naše fotografie prednej kamery a ďalších komponentov. Tieto komponenty sa výraznejšie odlišujú od tých v iPhone 5 a očakávame preto, že tieto komponenty skutočne patria novému zariadeniu.

Cadre-iPhone-5S

Server mimo iného očakáva, že Apple v tomto novom zariadení ponechá procesor Apple A6, jeho frekvenciu ale zvýši z existujúcich 1,3GHz na 1,5GHz. Dočkať sa podľa neho môžeme 2GB RAM a fotoaparát iSight s rozlíšením 10 megapixelov. Prístroj má byť údajne dostupný v 16, 32 a 64GB kapacitnom variante, prechod na 128GB, ako tomu bolo u veľkého iPadu, sa tým pádom nekoná.

iP5-iP5s

Cadre-iPhone-5s-01

*Zdroj: Nowhereelese.fr

Dnes nejčtenější

.