Zavřít reklamu

Už koncom novembra 2011 náš server informoval o špeciálnom spreji pre váš iPhone, ktorý dokáže zo zariadenia vyrobiť vodotesný stroj až na 30 minút, čo je viac ako dostatok času na to aby ste vedeli váš telefón zachrániť pri nechcenom utopení do záchodu, bazénu či umývadla. Tento sprej využíval technológiu Liquipel a rovnomenná spoločnosť so sídlom v Santa Ana dnes na výstave CES 2013 svetu predstavila novú verziu svojej technológie, ktorá teraz nesie označenie Liquipel 2.0, ktorý si označenie 2.0 skutočne zaslúži.

Podľa spoločnosti nová verzia vodotesného povlaku je až 100-krát efektívnejšia v porovnaní s prvou generáciou, vďaka čomu dosahuje hodnotenia vodotesnosti IPX7, ktorý spĺňa i najnovší telefón Sony Xperia Z predstavený na konferencii v utorok. Potopený prístroj tak dokáže vydržať 30 minút v hĺbke jedného metra pod vodou. Produkt je tiež navrhnutý tak, aby neovplyvňoval výkon chráneného zariadenia. Popri prezentácii novej technológie však spoločnosť ohlásila i nové pozitívne správy pre zákazníkov, najmä tých, ktorí s používaním prvej generácie Liquipel mali problémy. Výrobca teraz poskytuje záruku Liquipel Performance Guarantee, ktorá je ale v súčasnosti dostupná len pre zákazníkov v USA. Garancia sa nevzťahuje na úmyselné poškodenie prístroju, ale na poškodenie bežnými dennými udalosťami, teda spomínané utopenie do záchodu či umývadla, rozliatiu nápojov na prístroj alebo napríklad dažďu.

liquidpel-500x331

Liquipel tiež spustil predaj automatov Liquipod, pomocou ktorých môžu obchody poskytovať zákazníkom ochránenie telefónu, zrejme za určitý poplatok. Podľa zahraničného serveru TechCrunch tiež chce spoločnosť otvoriť svoj obchod, pričom prvý z nich by mal byť otvorený už v počas februára v kanadskom West Edmonton Mall.

Dnes nejčtenější

.