Zavřít reklamu

Pokud vám jde o peníze, zřejmě toužíte po tom být na titulní stránce magazínu Forbes. V případě, že vám jde o cokoli jiného, co je významné pro celý svět, zřejmě je vašim cílem dostat se na obálku magazínu Time. I když na druhou stranu ti z nás, narozeni před rokem 2006 se již na obálku magazínu Time dostali. Právě v roce 2006 totiž Time na voji obálku umístil zrcátko s nápisem You a gratulací, že právě vy jste se stali osobností roku. Time tak chtěl upozornit zejména na ohromný nárůst osobních internetových blogů, serverů a profilů, díky kterým byl svět opět o něco informovanější.

V letošním roce to však bohužel nebude nikdo z nás, do užší nominace se totiž dostal CEO společnosti Apple Tim Cook, CEO společnosti Yahoo Marissa Mayer. Právě tento muž a žena v letošním roce patří do úzké skupiny těch, kteří mají šanci stát se tváří magazínu Time. Kromě dvojice technologů se do užšího výběru dostal také prezident USA Barack Obama, mladý Pákistánský aktivista Malala Yousafzai, Egyptský prezident Mohamed Morsi, Bill a Hillary Clintonovi a tři vědci za objev Higgsova bosonu. O tom kdo se nakonec stal osobností roku podle magazínu Time se rozhodne již zítra.

Marissa-Mayer-The-GROUND-02

*I když fandíme Tim Cookovi, musíme uznat, že na výkonnou ředitelku společnosti Yahoo by se na titulní stránce Time dívalo o poznání lépe.

Dnes nejčtenější

.