Zavřít reklamu

Vánoční svátky jsou zejména o pohodě a klidu, ale čím dál větší množství lidí se je snaží využívat k dohnání toho, na co neměli přes rok čas. Samozřejmě ani fanoušci společnosti Apple a naši čtenáři nejsou výjimkou a tak je právě nyní vhodný čas na sfouknutí prachu z knih o Stevu Jobsovi, puštění YouTube s nekonečnou smyčkou reklam na Apple nebo úklid počítače. Pojďte se podívat na co byste podle Letem světem Applem neměli během Vánočních svátků rozhodně zapomenout. Samozřejmě dopřát si trochu klidu a pohody patří ke všem níže uvedeným bodům a proto se jim věnujte v hodnějších chvílích než při rozbalování dárků nebo večeře. Nezapomeňte si také již 21. 12. 2012 vyzvednout svůj dárek přímo na Letem světem Applem v podobě aplikace v hodnotě 20$ zcela zdarma.

Podívejte se na všechny Apple reklamy v historii
Zatím co se vaše manželka bude dívat po tolikáté kolik ji je let na Mrazíka nebo Popelku vy můžete ztrácet svůj čas mnohem hodnotněji, stačí si pustit všechny doposud zveřejněné reklamy na Apple. Pokud chcete ušetřit čas a stihnout vše během jediné epizody Ordinace v Růžové zahradě, můžete se podívat pouze na všechny reklamy na iPhone, což vám zabere 43 minut času. Pokud dáváte přednost printové reklamě, můžete se podívat na kolekci prvních printových reklam na produkty společnosti Apple přímo v článku Zpátky do minulosti: podívejte se na kolekci prvních reklam společnosti Apple.

Udělejte si pořádek v počítači
I Mac je pouze stroj, který se časem zanese balastem z instalovaných aplikací, historie vyhledávání, staženými updaty aplikací pro iOS a dalším smetím, které je stejně jako prach z poliček potřeba alespoň jednou za rok vyčistit a zajistit tak hladký chod celého systému. O tom jak pečlivě uklidit svůj Mac se můžete dozvědět v článku Velký Vánoční úklid a optimalizace Mac OS X. Pokud máte s počítačem nějaké problémy nebo jste zjistili, že například výdrž baterie již není to co bývala, určitě máte během Vánoc také dost času na provedení SMC a PRAM resetu. Pokud si chcete s počítačem opravdu ohrát a máte MacBook určitě také vyzkoušejte návod v článku Formátování baterií snadno a rychle.

Podívejte se na film Piráti ze Silicon Valley nebo si přečtěte knihu
Vánoce spousta lidí tráví u knih nebo televizorů. I v případě, že se zajímáte o Apple, můžete se podívat na zajímavý film Piráti ze Silicon Valley, který jistě není potřeba blíže představovat. Pokud si raději něco přečtete, na výběr máte hned řadu knih jako je například Jak myslí Steve Jobs nebo oficiální autorizovaný životopis Steve Jobs, jehož recenzi najdete přímo zde. Pokud se chcete dozvědět něco zajímavého, lae nechcete ztrácet čas, doporučuji sáhnout po jednom z dvojice komiksů, které jsme taktéž recenzovali. První komiks naleznete přímo v článku Steve Jobs komiks: zjistěte o Stevovi vše podstatné za méně než pět minut a druhý pak v článku Recenze komiksu Steve Jobs: konfigurace vnitřního Já. Komiks je jistě dobrou volbou, jedná se ottiž o skutečně pěkně kreslené ilustrace doplněné o zajímavé poznámky za cenu několika desítek korun a na vánoce se tak stane vhodným doplňkem na noční stůl s horkým kakaem.

Přečtěte si články na LsA
Přesto, že je Letem světem Applem zaměřen především na novinky a aktuální dění okolo společnosti Apple, rozhodně se najdou i články, které si můžete přečíst kdykoli. Za zmínku stojí například články jako je Dopis pro Apple. Pokud chcete snadno najít články, které se mohou hodit vždy a nesoustředí se pouze na aktuální dění, podívejte se do sekcí Tipy a Triky pro OS X nebo iOS, Ekonomie společnosti Apple, Historie Apple nebo do sekce Recenze.

Dnes nejčtenější

.