Zavřít reklamu

Sociálna sieť Facebook pomaly pokračuje v hlbšom integrovaní sa do mobilného operačného systému iOS, pričom nie všetky zmeny nájdeme v systéme samotnom. Ako napríklad najnovšiu funkciu Photo Sync, ktorá vám umožní automaticky nahrávať fotografie z vášho iPhone, iPod Touch či iPad do súkromného albumu dostupného na Vašom sociálnom profile. Nová služba, ktorá by mohla ohroziť iOS Photo Streamy, však nie je obsiahnutá v systéme iOS a pre jej funkčnosť je potrebné mať na príslušnom zariadení oficiálnu Facebook aplikáciu, zadarmo dostupnú na App Store.

Myšlienkou funkcie Photo Sync je jednoduchšie a rýchlejšie zdieľanie fotografii s vašimi priateľmi. Pre tieto fotografie používatelia získajú až 2GB voľného úložiska pre svoje fotky, ktoré budú nahrané do súkromného albumu, odkiaľ si sami budú môcť vybrať, ktoré z nich zverejnia na svojom profile. Funkcia je zatiaľ dostupná len pre vybraných ľudí, ktorí sa podieľajú na jej testovaní. Server TechCrunch bližšie popísal, ako bude služba fungovať:

„Otvorte položku Photos v menu iOS aplikácie Facebook alebo sekciu Fotky na vašej časovej osi a choďte až na spodok stránky. Tam nájdete možnosť začiarknuť Photo Sync, aktivujte ho teda. Facebook teraz automaticky nahrá všetky vaše fotografie do nezverejneného albumu, ktorý môžete vidieť iba Vy. V ňom môžete schváliť všetky fotografie, ktoré hodláte zverejniť.“

fb_photosync

Dnes nejčtenější

.