Zavřít reklamu

Steve Jobs byl žádaným artiklem již v době svého života, natož pak po jeho smrti. Pokusů o výrobu realistických figurek již Apple zablokoval několik. Nyní se však do prodeje dostala novinka z japonské dílny Legendtoys.jp, která je téměř k nerozeznání od skutečného zakladatele společnosti Apple. Na rozdíl od některých již dříve avizovaných figurek, tuto zatím Apple nezablokoval a její prodej je v plném proudu. Navíc jistě potěší, že Legend Toys nabízí doručení také do Evropy, včetně ČR a SR. Cena včetně poštovného je 199$, tedy zhruba 4000Kč, nebo 160€.

Cena se vám sice může zdát na první pohled poměrně vysoká, ovšem shodou okolností jsem před časem sledoval ceny dvanáct palců vysokých figurek v realistické podobě a například takový Rambo, včetně originálního příslušenství vyjde na úctyhodných 500€. Stejně tak jsou na tom i další figurky a jejich cena se liší zejména kvalitou zpracování a detailností. Co se limitovaných sérií, které obsahují více než deset kusů týká, je cena 500€ jejich strop. Ceny velmi limitovaných sérií pak sahají až do několika tisíc Euro. Cena Steva Jobse tedy není vzhledem na detailnost a velikost nijak přemrštěna a je sympatické, že Legend Toys neúčtují poplatek navíc pouze za to, že je Steve Jobs velmi atraktivním artiklem.

Balení za 199$ obsahuje kromě samotného Steva Jobse vysokého 12″ také tři páry rukou v různých polohách, brýle, jablko a křeslo, na kterém Steve Jobs poprvé ukázal iPad. Figurka by měla být odeslána koncem prosince 2012, což bohužel znamená, že zřejmě nestihnete figurku darovat jako Vánoční dárek. Objednávat je možné přímo zde a pokud si myslíte, že lze investovat 4000Kč rozumněji než za postavičku, alespoň si můžete stáhnout povedené pozadí na iPad nebo iPhone přímo zde.

obj-1
bddg
bg

Dnes nejčtenější

.