Zavřít reklamu

Uživatele mobilního telefonu iPhone a celkově produktů Apple jsou poměrně konzervativní lidé, kteří některé změny jen tak nepřekousnou. Z toho důvodu se po začátku prodeje iPhone 4s objevilo na diskusních fórech množství příspěvků, ve kterých uživatele hodnotili odlišné vibrace iPhone 4s od iPhone 4 a předchozích modelů.

Apple použil v iPhone 4s skutečně jiný typ vibračního motůrku než v předchozích modelech, což zapříčinilo, že měl iPhone 4s odlišné vibrace než jeho předchůdci. Vibrace iPhone 4s jsou skutečně o něco méně intenzivní než ty, které vydávají všechny ostatní telefony. Pokud tedy patříte mezi lidi, kteří si na odlišnost iPhone 4s stěžovali a chystáte se koupit si iPhone 5, potěšíme vás. Nový mobilní telefon společnosti Apple již zase používá staré dobré vibrace, které vytváří vibrační motorek, použitý i v předchozích modelech.

Důvod pro použití staršího vibračního motůrku je přitom velice jednoduchý, podle lidí z iFixit bylo v iPhone 4s více místa, do kterého šlo vložit větší vibrační motor. S příchodem iPhone 5 se místo zase redukovalo a Apple tak musel použít starší typ oscilačního motoru, který funguje na stejném principu jako oscilační zubní kartáčky.

ubIhmlniERMlpwKy-580x435

Dnes nejčtenější

.