Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Firma GelaSkins je známa svojimi „nálepkami“ na široké spektrum zariadení zo sveta IT. Doslova obliecť si do nálepky GelaSkins môžete nie len MacBooky, iPody, iPhone, telefóny HTC, ale napríklad tiež Sony PSP a ďalšie elektronické hračky. Väčšina je dostupná a dá sa zohnať aj na Slovensku. Motívy sú veľmi moderné, rôznorodé a častokrát zobrazujú svetovo známe produkty, tváre, značky a podobne. Rôznorodosť nálepiek je zaručená vďaka spolupráci firmy GelaSkins s umelcami celého sveta, z ktorých každý má svôj jedinečný štýl. Najnovšie prišla firma na trh s tzv. pevnými obalmi “HARDCASE” pre iPhone. Ako bonus si môžete priamo zo stránok gelaskins.com stahovať pozadia na display, ktoré ladia so samotnou nálepkou. Vďaka tomu získate zladený dizajn celého vášho prístroja.

Vynikajúca kvalita
Výrobky GelaSkins sú známe svojou vynikajúcou kvalitou spracovania. Na svoj iPhone4 mám osobne tento obal už viac ako rok a stále drží ako nový. Dokonca aj častým používaním silikonového obalu Apple sa GelaSkins nijak nepoškodil, neošúpal ani inak nezničil. Na iPod touch mám túto nálepku len niekoľko týždňov, ale bohate stačí na to, aby ho ochránila pred náhodným poškodením.

Gelaskins.sk

Aplikácia
Akonáhle máte vybraný váš  správny motív, stačí len očistiť plochu, na ktorú sa chystáte nálepku nalepiť. Osobne som pre čištenie použil liehom navlhčenú handričku. Lieh odmastní a zároveň vyčistí povrch. Nálepka ide z podkladu ľahko odlepiť a dokonca si nemusíte dávať pozor ani na presnosť nalepenia, pretože máte skoro neobmedzené množstvo pokusov. GelaSkins môžete kedykoľvek odlepiť a znovu prilepiť vďaka patentovanému lepidlu 3M.

Gelaskins.sk
  • www.gelaskins.sk

Dnes nejčtenější

.