Zavřít reklamu

Aplikace Nezaboduj! jistě potěší všechny řidiče, kteří občas mají problémy s policií kvůli dopravním přestupkům. Pamatovat si všechny bodové nebo peněžní postihy za dopravní přestupky z autoškoly je takřka nemožné a je i mnohem pohodlnější nosit je v kapse v telefonu než ve vlastní hlavě. Navíc za zanedbatelných 79 centů.

Celá aplikace je vytvořena s důrazem na maximální jednoduchost a přehlednost. Neobsahuje žádné možnosti nastavení a jedinou volbou je výběr celé řady dopravních přestupků, kterých se řidič může na svých cestách dopustit. Ty jsou rozděleny do kategorií: Technický stav a doklady, Přednosti, Přestupky během jízdy, Rychlost (obsažen je mimochodem velice povedený rychlostní kalkulátor), Parkování, Alkohol a návykové látky, Jiné přestupky a Neposkytnutí první pomoci. Všechny kategorie obsahují ještě podkategorie, kde je přestupek blíže specifikován. Dozvíte se také kolik bodů za přestupek obdržíte, s jakou pokutou je lepší předem počítat nebo zda vám hrozí zákaz řízení nebo odnětí svobody.

nezaboduj-1

V současné době je v App Store verze 1.0, nicméně podle autorů bude již brzy schválena 1.1, která přinese opravu chyb a několik drobných vylepšení. Do aplikace bych osobně doplnil ještě jednu věc a to návod na správné provedení první pomoci. Její správné provedení je totiž nejen velice důležité, ale její zanedbání je dokonce trestným činem. Jinak aplikace poslouží svému účelu výborně, za minimální částku 79 centů získáte opravdu hodně užitečných informací a ti, kteří jezdí častěji i užitečného pomocníka.

Dnes nejčtenější

.