Zavřít reklamu

I když je operační systém iOS opravdu výborným systémem, iPhonem nedotčení jedinci mu často vyčítají malichernosti, které mnohdy ani oni sami na svých telefonech nepoužívají. Jen proto, že iPhone neumí několik základních maličkostí je prostě špatný a za cenu, za kterou se prodává, je předražený a nepoužitelný. Odpůrci Applu se tímto způsobem dlouho strefovali i do doručenek, které nativně podporuje každý telefon,  který stojí od 500 Kč výše. Nyní však již lze doručenky používat i na iPhonu za pomoci aplikace SMS + Delivery Reports.

Tato aplikace je zdarma dostupná v App Store a její jedinou funkcí je posílání SMS s podporou oblíbených doručenek. Ty mohou na telefon chodit i bez této aplikace, jen je potřeba vždy před SMS ručně kód „*N#“ a pak už jen čekat. A protože je tento postup poněkud nepohodlný a zdlouhavý, přišel vývojářský tým iteamapps s jednoduchým řešením. Naprogramovali jednoduchou aplikaci, která za vás tento kód do každé SMS vloží automaticky sama.

IMG_0090

Po nainstalování aplikace vás program při prvním spuštění nejprve vyzve k vybrání vašeho operátora (podporuje všechny tři tuzemské operátory a T-Mobile a O2 na Slovensku) a nyní již můžete poslat zkušební sms. Po jejím odeslání vám přijdou dvě zprávy, jedna se týká krátké informace o tom, že zpráva byla odeslána a že můžete očekávat příchozí doručenku (samozřejmě v případě, že SMS opravdu dorazila k adresátovi). Ihned po této zprávě na váš telefon dorazí i sama doručenka.

Dnes nejčtenější

.