Zavřít reklamu

ipad1V momentě kdy Apple uvolnil SDK 3.2 Beta 3, doslova rozpoutal lavinu rumorů, které jasně odkazují na SDK 3.2 Beta 3, který podle všech vývojářů a dalších zasvěcenců jasně ukazují, že iPad měl obsahovat kameru. Právě absence kamera byla obrovským sklamáním nejen pro uživatele, ale také pro akcionáře. Pojďmě se podívat, co vše potvrzuje, že Apple stáhl kamera z iPadu na poslední okamžik a zároveň také to, že by se kamera měla objevit v budoucí verzi tohoto zařízení. O hardwarovém prostoru pro kameru jsme se již bavili, nyní se ovšem objevily softwarové náznaky.

Apple včera navíc udělal to, co se nevídá každý den, pár minut poté, co vypustil SDK 3.2, jej opět stáhl a za pár hodin opět vydal. SDK 3.2 tedy zřejmě obsahoval velmi závažnou chybu. Upřímě si myslím, že se skutečně nevyplatí kupovat iPad, před vydáním nové generace iPhone. Pokud nemáte co s pěnezi (patrně tedy píšete pro LsA) tak si jej kupte, pokud však váháte a dyných 499 dolarů pro vás není pakatel, počkejte, než bude dostupná nová generace iPhone. Apple nazančil, že iPad bude vyplňovat díru mezi iPhone/iPod touch a MacBookem, ovšem já zde žádnou díru nevídím. Zaplatit 499 dolarů za to, abych mohl serfovat v posteli, ano je to fajn představa, ale za 200 dolarů.

Accept a videocall

Prvním náznakem jsou dvě tlačítka, které nejen že mají v SDK 3.2 zdrojový kód ale také jsou přímo vyobrazeny v tomto SDK.

212108-acceptbutton_500

Záložka Camera

Další na řadě je záložka Camera, která je umístěna přímo v albech fotografií.

ipadcamera

Zoom a Blesk

Aby toho nebylo málo SDK odhalilo také kódy, které jasně ukazují na Flash (blesk) a Zoom! Tedy dlouho postrádané funkce v iPhone!

Další obrázky ikonek fotoaparátu

Nové SDK 3.2 také obsahuje obrázky, které jasně naznačují kameru a fotoaparát, ten by se měl objevit nejen v iPadu příští generace, ale také v iPod touch.

iPod-iPad-camera-rotate-crop

Na závěr tu máme ještě video, které prezentuje práci s foto na iPadu.


EMBED-iPad Photos App Walkthrough – Watch more free videos

Dnes nejčtenější

.