Zavřít reklamu

Xiaomi macbook air copyXiaomi již nestačí jen výroba tabletů a smartphonů, ale vrhá se také na výrobu vlastních notebooků. Jak je vidět, designéři v Xiaomi se řídili heslem, proč vymýšlet něco, co už je dávno vymyšlené a přichází tak s „originálním“ designem, který každý fanoušek společnosti Apple jistě pozná na první pohled. Tedy ona by vlastně žádná podobnost vidět nebyla, kdyby notebook neměl černou klávesnici zasazenou ve svém středě v hliníkovém šasi, kdyby se jeho šasi neztenčovalo směrem dopředu a nemělo typický výkroj na otevření víka.

Kdyby rámeček okolo displeje nebyl hliníkový s tenkou gumou okolo a kdyby kamera nebyla přímo ve středu šasi nad displejem a logo zase pod displejem, kdyby zadní zavírání nebylo černé a zkrátka počítač nevypadal jako MacBook Air. Fotografie zveřejněné serverem nbbs.zol.com jsou prozatím jen úniky, protože notebook zatím nebyl oficiálně představen, stane se tak v nejbližších dnech.

Aktualizace: Společnost Xiaomi popřela, že by se chystala vyrábět notebook a fotografie jsou podle jejího vyjádření falzifikáty!

xiaomi macbook air

xiaomi macbook
xiaomi notebook
xiaomi laptop

Dnes nejčtenější

.