Zavřít reklamu

vánoční AppleJe to tak. Vánoce se nám jistě a nezadržitelně blíží a tudíž je opět čas na dárky pro své nejbližší. Pokud však máte v rodině oblibu ohledně produktů od společnosti Apple, pak by vám mohla pomoci série článků, které pro vás náš internetový magazín Letem světem Applem přichystal. V tomto článku se zaměříme na příslušenství pro iPhone. Ať už chcete někomu dárek vybrat nebo přemýšlíte, co si pod stromeček vlastně přát, mohly by vám následující tipy pomoci při výběru. Veškeré doporučené dárky pro majetele Macu budou rozděleny do čtyřech kategorií o rozlišných cenovkách a to do 2 000 Kč , 5 000 Kč, 10 000 Kč a nad 10 000 Kč. Na některé doporučené dárky si můžete na našem webu také přečíst rozsáhlé recenze.

Vánoční dárky do 2 000 Kč

apple_lightning
Lightning smart-klip
Výborný doplněk k originálnímu Lightning kabelu, který je součástí každého balení nových telefonů iPhone. Tento kabel je šikovně krátký na propojení s počítačem, plochý a lze si vybrat z několika barevných provedení. Navíc oba konce je možné k sobě připnout slabým magnetem. A to nejlepší – Lightning smart-klip koupíte jen za 199 Kč. Recenzi si můžete přečíst zde.

 

Ozaki O!Coat JellyOzaki O!Coat Jelly
Dovolím si napsat, že pro telefony iPhone existují miliony obalů. Je tedy lehké a zároveň těžké si vybrat ten správný. Samozřejmě nelze napsat o všech zajímavých, a tak bych rád zmínil ten, který používám osobně a osvědčil se. Ozaki O!Coat Jelly je ultratenký obal s tloušťkou pouhých 0,3 mm. Není v podstatě poznat, že na telefonu nějaký kryt máte a zároveň ochrání před mnoha pády. Zakoupit ho můžete v několika barvách pro iPhone 5/5S i 6 zde.

 

ZAGG InvisibleSHIELD GlassZAGG InvisibleSHIELD
K ochraně iPhone nestačí mnohdy jen obaly, ale je nutné přikoupit také ochranou folii, zvlášť pokud si pořídíme tenký obal. Výborné a velice populární folie jsou od společnosti ZAGG. Konkrétně využívám InvisibleSHIELD HDX a nemohu si stěžovat. Výrobce navíc na folii nabízí doživotní záruku. Kupovat můžete zde. Recenzi si přečtete zde.

 

Belkin Express DockBelkin Express Dock
Dock pro iPhone je výborný. Máte ho stále připojený a po příchodu domů stačí jen telefon do docku zasunout a již se nabíjí. Univerzální dokovací kolébka pro iPhone 5/5s/6 a 6 Plus od výrobce Belkin může být praktický vánoční dárek pod stromeček. Navíc obsahuje tlačítko pro rychlou synchronizaci. Belkin Express Dock zakoupíte přímo zde.

 

RHA MA450iRHA MA450i
V obalech s iPhonem naleznete samozřejmě i sluchátka EarPods, která jsou celkem kvalitní. Může se ale stát, že vám nebo někomu z vašich blízkých sluchátka jednoduše nevyhovují. V takovém případě mohou nastoupit například RHA MA450i, která se hodí především, pokud často cestujete a nechcete poslouchat hluk ve vlaku či autobusu. Recenzi si přečtete přímo zde. 

 

Salter mibody tlakomerSalter MiBody BPW-9154
Chcete-li nebo musíte-li si hlídat neustále tlak, jelikož trpíte nějakou nemocí nebo někdo z vašich blízkých, pak můžete zvážit koupi Salter MiBody BPW-9154. Jedná se o malý tlakoměr na zápěstí podobný hodinkám, který zaznamenává veškeré údaje, které změří do iPhone do aplikace, ve které poté můžete veškeré výsledky kontrolovat a porovnávat. Recenzi na tlakoměr si přečtete zde.

 

Vánoční dárky do 5 000 Kč

luxxus-by-nikkei-nikkei-luxxus-starter-pack-1-ziarovka-galleryNIKKEI Luxxus Starter Pack 1
A co si takhle domácnost vybavit inteligentníma žárovkama? Žárovka Luxxus od společnosti NIKKEI je chytrá žárovka, kterou lze ovládat přes svůj iPhone. Lze regulovat intenzitu osvětlení i barvu, kterou má žárovnka svítit. Samozřejmě je možné nastavit také časovač, kdy se má žárovka vypnout a kdy opět zapnout. Žárovkami Luxxus si můžete vybavit celou domácnost. Kupovat můžete zde.

 

Apple-tv-2Apple TV
Apple TV se dokonale hodí pro streamování obrazu z vašeho iPhonu přes AirPlay. Díky Apple TV můžete například promítat vaše fotografie přímo z telefonu nebo tabletu od Applu na obrazovku vaší velké televize. Apple TV toho samozřejmě nabízí víc. Proč si vlastně Apple TV pořídit a k čemu všemu doopravdy slouží si přečtete v nedávné recenci zde.

 

JBL HorizonJBL Horizon
Nechcete-li se ráno probudit za stále stejného zvuku pípání svého obyčejného budíku, pak doporučuji zvolit JBL Horizon. Nejedná se však pouze o budík. JBL Horizon se spojí s vaším iPhonem a slouží také jako reproduktor. Dále také poslouží jako lampička a nabíječka pro mobilní telefony. Rozsáhlou recenzi si přečtete zde.

 

lifeproof-nuud-iphone-5s-reviewLifeProof nuud
Pokud vy nebo někdo z blízkých máte v zálibě činnosti, kde se snadno může telefonu cokoli stát, pak je důležité přemýšlet o tom, jak telefon opravdu ochránit. Výborný obal jako vánoční dárek může být LifeProof nuud. Jedna se o extrémně odolný obal, který na druhou stranu není až tak masivní jako jiné. Navíc podporuje Touch ID. LifeProof nuud zakoupíte zde.

 

ADATA DashDrive AirAE800ADATA DashDrive AirAE800
Kapacity a energie v telefonu není opravdu nikdy dost. Pokud používáte svůj telefon mimojiné také ke sledování filmů, pak jistě potřebujete jak velké uložiště, tak přísun enegrie. A to vše může zajistit ADATA DashDrive AirAE800. Jedná se o externí disk, který disponuje kapacitou 500GB sloužící zároveň jako power banka Stačí připojit svůj iPhone pomocí USB a již se dobíjí a zároveň můžete sledovat film v HD rozlišení. ADATA DashDrive AirAE800 můžete kupovat zde.

 

 

Vánoční dárky do 10 000 Kč

photofast-i-flashdrive-evo-64gb-lightning-galleryiFlashDrive EVO 64GB
Jedná se o jednoduchý usb flash disk, který kromě USB konektoru nabízí také Lightning konektor pro připojení k iPhonu nebo iPadu. Na tento disk můžete zálohovat fotografie a ostatní data z iPhone. Z počítače si na něho můžete například nakopírovat film a ten pak z disku přímo přehrávat přes iPhone. Výrobce také nabízí aplikaci, která při připojení na dísk zálohuje vaše data. iFlashDrive EVO 64GB koupíte zde.

 

parrot-elite-edition-ar-drone-2-0-jungle-galleryElite Edition AR.Drone 2.0 Jungle
Jedná se o vylepšenou verzi svého populárního předchůdce. Dron ovládáte pomocí telefonu iPhone a při letu je možné nahrávat videu v HD kvalitě a fotografovat. Hodí se na cesty, ale i jako hračka pro dospývající i dospělé. Na iTunes App Store naleznete další aplikace, které je vytvořeny přímo dron a slouží jako hry. Více o Elite Edition AR.Drone 2.0 Jungle si přečtete zde, kde ho můžete i zakoupit.

 

beats-by-dr-dre-studio-wireless-matte-black-galleryBeats by Dr.Dre
Pokud jste rodič a vaše děti jsou v období puberty, pak je rozhoně pod stromečkem potěší sluchátka Beats by Dr.Dre. Jde především o stylová sluchátka, kterými si bude každý teenager chlubit. Samozřejmě se nemusí stydět ani za kvalitu zvuku, která je především při poslechu hip hopu/rapu výborná, avšak říká se, že kvalita těchto sluchátek neodpovídá vysoké ceně a platí se za design. Beats by Dr.Dre můžete zakoupit zde.

 

i6-leather-walnut-grid-B1_1_600x600_90Grovemade doplňky pro iPhone
Firma Grovemade vyrábí luxusní dřevěné doplňky pro Apple produkty. V jejich nabídce naleznete také příslušenství pro iPhone. Nově si můžete předobjednat kryt z kůže a dřeva v luxusním provedení pro iPhone 6 nebo i iPhone 6 Plus. K tomu lze přikoupit krásný dock, rovněž vyrobený ze dřeveného materiálu. Pokud si objednáte zmínený obal a zmíněný dock, vyjde vás celková cena na $287. Objednávat můžete zde.

 

ismartalarm-ismartalarm-galleryiSmartAlarm
Zabezpečená domácnost je důležitá. Chcete-li jednoduché, ale efektivní zabezpečení svojí domácnosti, pak mohu doporučit iSmartAlarm. Díky tomuto produktu můžete snadno přes mobilní aplikaci v iPhonu sledovat, které okno je momentálně v domě otevřené nebo také mít přehled, kdo se právě nachází doma. Instalaci provedete sami, tudíž není nutné platit odborníka. iSmartAlarm zakoupíte zde.

 

 

Vánoční dárky nad 10 000 Kč

 

JBL Authentics L16
Jedná se o prvotřídní reproduktory do drahých obyvacích pokojů pro náročné úživatele. Slouží v podstatě jako nábytek a zároveň se jedná o reproduktory s pokročilými technologiemi a čistým zvukem. Celý reproduktor je vyrobený ze dřevěného materiálu, což zajišťuje bezkonkurenční zvuk, co se kvality týče. Podrobnou recenzi zahrnující zkušenosti od Romana ohledně reproduktoru, která byla vydána před dvěma měsíci, si můžete přečíst přímo zde.

 

rarus-exclusive-fbRarus
Pokud chcete být odlišní a nechcete mít váš Apple prodkut stejný, jako všichni ostatní, pak se můžete porozhlédnout po designové úpravě. Firma Rarus, zabývající se úpravami iPhonů a iPadů, by vám mohla v takovém případě pomoci. Jedná se o českou firmu, která upraví buďto váš stávající iPhone nebo vám prodá nový, který již bude upravený tak, jak si zvolíte. Na výběr je doopravdy hodně možností úpravy a ceny se mohou vyšplhat vysoko. Více zjistíte zde.

 

Happy Plugs EarbudHappy Plugs Earbud
A teď spíše jedna exkluzivita. Sluchátka od firmy Happy Plugs jsou v poslední době opravdu oblíbená. Spousta zahraničních blogerek ke svému iPhonu používá právě tyto sluchátka. Pokud jste opravdu zámožní a už nevíte, co například své dceři nebo manželce pořídit, je tu pro vás jeden tip na sluchátka z 18-ti karátového zlata. Jedná o prvotřídní šperk, kterých bych se osobně bál použít jako běžná sluchátka. Jsou ručně vyrobena švédským zlatníkem. A teď to hlavní, cena. Happy Plugs chce za tyto sluchátka neuvěřitelných 299 000 Kč.

 

 

 

Dnes nejčtenější

.