Zavřít reklamu

Galaxy S6 EdgeSamsung to myslí s modelom Galaxy S6 vážne a je vidieť, že tento telefón si skutočne získava povedomie. Ako som si párkrát behom uplynulých dní všimol, tým že Samsung vytvoril spodnú časť telefónu po vzore Applu, sa mu podarilo vytvoriť skvelú reklamu a o tomto telefóne sa naozaj rozpráva, podobne ako o iPhone. Pretože mám doma mobil už teraz, 11 dní pred jeho oficiálnym vydaním na našom trhu, môžem sa podeliť o svoje dojmy a jeho dizajn sa mi páči. TouchWiz prekvapivo neseká, dokonca je tak stabilný ako iOS a systém sa spustní behom 17 sekúnd od stlačenia Power Buttonu.

Samozrejme to, ktorý dizajn je krajší, je vec každého z nás a napríklad mne osobne sa kombinácia skla a hliníku páči viac ako čisto hliníkový zadný kryt, s ktorým debutoval HTC One a neskôr sa táto vlastnosť presunula na iPhone 6. Každopádne, Galaxy S6 má hliníkový rámček a spoločnosť sa vysmievala Applu za Bendgate, avšak video od SquareTrade na začiatku týždňa odhalilo, že keď začnete tlačiť do stredu ultratenkého zariadenia s váhou 67,6 kg, telefón sa začne nečakane ohýbať. Samsung si však nechce nechať ničiť meno a preto zverejnil vlastné video, v ktorom argumentuje, že spoločnosť SquareTrade spravila test, ktorý má s realitou len pramálo spoločné a prípady, kedy by človek tlačil na telefón celou vyššie uvedenou váhou, je veľmi ojedinelý. V drvivej väčšine prípadov však na mobil pôsobite nižším tlakom než ako to ukázal SquareTrade, presnejšie silou do 35,8 kg.

Samozrejme, aj Apple reagoval na kauzu Bendgate svojimi vyhláseniami. Hneď na úvod vyhlásil, že spoločnosť mala len 9 hlásení o neúmyselne ohnutých telefónoch, ktoré okamžite vymenila. Tento argument sa však u Applu neukázal ako účinný, keďže zanedlho sa objavilo minimálne 130 ďalších hlásení. Spoločnosť následne pozvala všetky médiá do svojich laboratórií, kde ich presvedčila o tom, že testy na videách sú diskutabilné a neznamenajú, že sa každý jeden iPhone 6 Plus ohýba. Niektorým to však nestačilo a následne sa objavilo individuum, ktoré ohlo iPad Air 2. Toto video mu zarobilo nemalé peniaze, potom však aféra utíchla a aj dnes, keď sa pozriete na reakcie užívateľov voči tejto kauze, nájdete skôr chladné nezaujaté reakcie ako výsmech.

Dnes nejčtenější

.