Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Společnost Synology Inc. uvedla na trh 3,84 terabajtový 2,5″ SSD disk SAT5200. Tento disk je určen pro uživatele zařízení Synology vyžadující spolehlivá disková pole s vysokou kapacitou při zachovaní  vysokýho výkonu a nízke latence, které jsou zásadní pro chod podniku. Při zvyšujících se nárocích na úložiště vykazuje tento disk odolnost a spolehlivost podnikové úrovně a pomáhá firmám a uživatelům zvládat intenzivní pracovní zátěže s robustní ochranou dat.

„Součástí návrhu spolehlivého úložiště jsou vhodné disky, které dokáží konzistentně zvládat náročné operace čtení a zápisu bez jakéhokoliv zhoršení výkonu. Naše SSD disky SAT5200 jsou navrženy konkrétně tak, aby splňovaly požadavky našich zákazníků z oblasti malých a středních podniků i velkých společností na nízkou latenci a konzistentní výkon,“ uvedl Julien Chen, produktový manažer pro SSD disky Synology.

Synology SSD portfolio fb
Zdroj: Synology

SSD disky SAT5200, navržené konkrétně pro systémy Synology, dokáží zajistit konzistentně vysoký a spolehlivý výkon přes 58 000 náhodných zápisů IOPS 4K1. Bezpečný zápis dat na disk zajišťují obvody komplexní ochrany dat a ochrany před výpadkem napájení. Integrace se systémem Synology DSM zajišťuje lepší analýzu životnosti a přehled o disku SSD. Disky řady SAT5200 jsou dimenzovány na 1,3 DWPD při podnikové pracovní zátěži JESD219A a jsou určeny k nasazení se smíšeným využitím.

Dostupnost

Synology portfolio SSD disku tabulka

Trénink od Synology

Pokud chcete ze Synology NAS vytěžit maximum, právě teď jsou pro vás připravené online kurzy v českém jazyce. Za 4 hodiny se dozvíte, co všechno toto zařízení dokáže. Během kurzu můžete pokládat otázky a nastavit si tak svůj privátní cloud podle sebe. Stačí se přihlásit na nejbližší volný termín. Klikněte na http://sy.to/treningysynology.

Dnes nejčtenější

.