Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

LUNA The Shadow Dust

Jestliže se řadíte mezi milovníky logických klikacích her, tak byste rozhodně neměli přehlédnout LUNA The Shadow Dust. V tomto titulu se přesunete do samotného stínu reality, kde na vás čeká čarovný svět. Sami se přitom ocitnete v roli chlapec, který se vydává na dobrodružství se svým společníkem.

  • Původní cena: 449 Kč (399 Kč)

Unforeseen Incidents

V zábavné adventuře se zhostíte role hodinového manžele jménem Harper Pendrell. Celý příběh hry začíná v okamžiku, kdy na ulici naleznete umírající ženu, jejíž poslední slova vás zasvětí do velice zajímavého tajemství. Zemí se totiž šíří neznámá epidemie a vaším úkolem bude poodhalit pravdu a najít klíč k její zástavě.

  • Původní cena: 449 Kč (329 Kč)

Moon FM – Premium Podcast App

Jak již samotný název napovídá, aplikace Moon FM – Premium Podcast App slouží jakožto přehrávač podcastů. Program tak cílí na všechny milovníky zmiňovaných podcastů a rozhodně vás nadchne svým perfektním zpracováním, intuitivním uživatelským prostředím a dalšími výhodami.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Money Pro: Personal Finance

Velice populární aplikace Money Pro: Personal Finance je opět v akci. Správa financí dá mnohdy pořádně zabrat. Pokud byste se chtěli naučit šetřit, nebo chcete mít zkrátka přehled nad vaším rozpočtem, tak by vám tento program rozhodně neměl chybět. S jeho pomocí si totiž budete zaznamenávat všechny výdaje a příjmy, přičemž vás aplikace bude upozorňovat na nadcházející platby a ze zadaných dat vykreslí parádní grafy.

  • Původní cena: 749 Kč (379 Kč)

Pixave

Aplikace Pixave primárně cílí na různé grafiky a lidi, kteří častokrát pracují s obrázky či si je prohlíží. Tento program totiž slouží jako správce fotografií a snímků obrazovky a svému uživateli tak umožňuje si fotky procházet, mít nad nimi přehled, různě je upravovat, měnit jejich formáty a podobně.

  • Původní cena: 379 Kč (129 Kč)

GPA-Calculator

Pokud studujete na vysoké škole a rádi byste si vypočítali, jak moc jste prozatím úspěšní, tak byste určitě neměli přehlédnout dnešní akci na aplikaci GPA-Calculator. Programu stačí, když mu zadáte vaše semestry, jednotlivé předměty a jejich známky a o zbytek se postará nástroj kompletně za vás.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

art of rally

Považujete se za fanouška závodních her a baví vás sledovat rallye? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, tak by vás mohl zaujmout titul art of rally. V této hře se vrátíte zpět v čase do šedesátých let minulého století, tedy do zlaté éry tohoto sportu. Zhostíte se přitom role řidiče a budete se projíždět v ikonických vozidlech. Hra navíc nabízí perfektně zpracovanou fyziku, kvůli čemuž vás každá chybička může stát první místo.

  • Původní cena: 20,99 € (18,89 €)

Dnes nejčtenější

.