Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

TmpNote

Nejsnadnější a nejpohodlnější způsob, jak si něco dočasně zapsat do poznámek. Aplikaci máte stále k dispozici a stačí pouze jednou kliknout do vaší lišty nabídek v Macu. Můžete si také nastavit vlastní zkratku pro otevření aplikace.

Původní cena: 89 Kč (29 Kč)

Infinity Monitor

Snadná aplikace, která vám umožňuje dostat kurzor vaší myši z jednoho okraje obrazovky na druhý. Kurzor reaguje mnohem rychleji a dostanete ho přesně tam, kde ho potřebujete mít. Funkce je velice užitečná při práci s dvěma monitory, nebo při užití trackpadu.

Původní cena:59 Kč (29 Kč)

Baldur’s Gate II

Čaroděj Irenicus vás drží v zajetí ve své pevnosti a pokouší se vás zbavit pravomocí, které jste nabyli díky vašemu prvorozenství. Dokážete odolat zlu ve vaší krvi a vyhnete se temnému osudu, který vás čeká, nebo ho přijmete? Volba je jen na vás.

Původní cena: 599 Kč (399 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu

Car Mechanic Simulator 2015

Původní cena: 19,99€ (1,99€)

Book of Demons

Původní cena: 21,99€ (13,19€)

Megaquarium

Původní cena: 20,99€ (12,59€)

New York Mysteries: High Voltage

Původní cena: 6,99€ (2,44€)

Dnes nejčtenější

.