Zavřít reklamu

Černý pátek, černý týden, black friday a další a další označení, které momentálně putují po celém internetu. Ohledně černého pátku máte plnou emailovou schránku od všelijakých prodejců, ať už jde o ponožky v 90% slevě a nebo o nový telefon s cenovkou, která vám „vyrazí dech“. Samozřejmě, jak mnozí z nás ví, ne každý černý pátek je doopravdy černý pátek. Prodejci mnohdy těsně před černým pátkem zvyšují ceny, aby je pak mohli dát do skvělé slevy, která vás bude všude možně otravovat.

Existují ale výjimky a mezi jednu z nich patří taktéž Steam, který většinou nabízí opravu výhodné nabídky, ať jde už o letní slevy nebo slevy v černém pátku. Platforma Steam je největší platformou na světě, která poskytuje hry jak pro Windows, tak pro macOS. Pojďme se tedy podívat na ty nejlepší hry pro macOS, které momentálně na Steamu najdete s upravenou, sníženou cenovkou.

Counter-Strike: Global Offensive

steam-cernypatek-24-11 (2)

Kdo z nás by neznal „céesko“. Díl Global Offensive je momentálně nejhranějším Counter Strikem. Jedná se o multiplayerovou FPS střílečku, ve které hrajete buď za teroristy nebo counter-teroristy. Tuto hru zná každý opravdový hráč a myslím si, že nemálo z nás u této hry prosedělo dlouhé a dlouhé hodiny. Jak už to většinou u multiplayerovek bývá, občas si najdete nějakého nového kamaráda – na oplátku za to ale ztratíte nervy… mnoho nervů… no dobře, většinou si nenajdete ani ty kamarády, ale přijdete jen o nervy…

Rocket League

steam-cernypatek-24-11 (3)

V mladých letech většina z nás hrála fotbal venku na hřišti. Vše, co jste tehdy potřebovali, bylo pár lidí, balón a PET lahve, ze kterých jste si na betonovém hřišti udělali branky. V šest hodin odpoledne jsme museli být doma, abychom stihli společnou rodinnou večeři. Všechno tohle zažijete i v Rocket League, akorát trošku jinak. Představte si, že byste se narodili jako autíčko s raketovým pohonem a stejně jako za mladých časů byste s kamarády hráli fotbal. Může to znít jakkoliv ujetě, ale přesně tohle zažijete, pokud si pořídíte Rocket League.

Euro Truck Simulator 2

steam-cernypatek-24-11 (4)

Někdo z nás chtěl být v dětství astronautem, někdo popelářem a někdo chtěl řídit kamion. Pokud patříte právě mezi ty jedince, kteří chtěli řídit kamion – sny se mají plnit a i vy si ten svůj můžete splnit. Usedněte za volant několika známých tahačů a vrhněte se přímo do akce. Skrze celou Evropu přepravujte vše, co je potřeba – ať jde o dřevo nebo helikoptéru. Můžete pracovat buď pro někoho a nebo si můžete založit vlastní firmu, do které budete najímat řidiče a vydělávat tak peníze. Tak na co ještě čekáte?

Portal 2

steam-cernypatek-24-11 (5)

Pokud jste dva, máte počítač a po zimních večerech se nudíte a nemáte co na práci, určitě zkuste hru Portal 2. Tato hra je založená na vzájemné komunikaci a kooperaci s vaším partnerem a jen pomocí dokonalé souhry obou dosáhnete tíženého výsledku, a to projít dalšími a dalšími levely. Hra má velice jednoduchý příběh, který vás bude nutit neustále pokračovat dál a dál. Portal 2 je dle mého názoru momentálně nejlépe propracovanou kooperační hrou, kterou si můžete zahrát. A myslím si, že s momentální cenovkou není na co čekat.

Tomb Raider

steam-cernypatek-24-11 (1)

Ve většině akčních her hrajeme za mužské pohlaví, co tak tento stereotyp zbourat a zkusit si zahrát za dívku? Pro většinu z nás, krásná a tehdy ještě mladá Lara Croft s pěkným poprsím. Mimo svůdné Lary se ve hře dočkáme taktéž poutavého příběhu, který vás vtáhne do děje. Tomb Raider je jedna z mála her, kterou jsem dohrál do úplného konce. Jestli to bylo kvůli příběhu nebo Lary si nechám pro sebe, ale zcela jistě tato hra stojí za vyzkoušení.

steam_cernypatek_facebook

Dnes nejčtenější

.