Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Flash 360
Flash 360 Plus je šikovnou aplikací, která nabízí editační nástroje pro vylepšení vašich snímků. Aplikace nabízí 360 krásných filtrů, intuitivní design a pomůže vám vytvořit velmi rychle perfektní snímky.

[appbox appstore id801887885 oldprice=“1,99€“]

AmpliTube
Chtěli byste proměnit svůj iPad na jedinečné mobilní kytarové a baskytarové studio? AmpliTube vám to lehce umožní za pomocí rozsáhlé kolekce hudebních prvků, které můžete využít k procvičování, přehrávání a nahrávání kdykoliv a kdekoliv. Aplikace nabízí mnoho funkcí, které se každému hudebníkovi hodí. V aplikaci naleznete pět reproboxů a 2 mikrofony, jedenáct stompbox efektů, pět zesilovač, metronom a mnoho dalšího. První verze je pro všechna iOS zařízení a druhá je pouze pro iPad.

[appbox appstore id373524000 oldprice=“19,99€“]

[appbox appstore id373750924 oldprice=“19,99€“]

Frugi
Přijde vám, že všechny své peníze bleskurychle rozházíte a ani nevíte za co? V tom případě si stáhněte Frugi, jelikož s její pomocí budete mít naprostý přehled o tom kolik peněz a za co vlastně utrácíte. Aplikace vám mimo jiné nabízí i možnost nastavit si připomínky na důležité platby a samozřejmostí je zaheslování celé aplikace. Začněte zodpovědně spravovat své finance a mějte přehled o vašich příjmech i výdajích. Český jazyk je aplikací plně podporován.

[appbox appstore id630382033 oldprice=“4,99€“]

Blek
Blek je unikátní hra o představivosti a osobnosti. Vše, co kreslíte se hýbe a následně můžete sledovat vaše výtvory, jak se pohybují, což vypadá opravdu jako kouzlo. Váš úkol je jednoduchý: vytvářejte čáru, která posbírá všechny barevné kruhy a nezapomeňte – musíte se vyhnout černým dírám na své cestě.

[appbox appstore id742625884 oldprice=“2,99€“]

Peekaboo Universe
Hledáte nějakou pěknou hru pro své děti nebo sourozence? Peekaboo Universe je krásná hra, ve které musíte prozkoumat vesmír a najít sedm roztomilých mimozemšťanů. Zahrajte si na schovávanou v opravdovém vesmíru. Hra nabízí 10 překrásně ilustrovaných planet (Fairy, Candy, Techno, Mushrooms, Skeletons, Underwater, Fluffy, Circus, Island a Moon), zajímavé zvuky, pěkné animace, žádný časový limit, reklamy či mikrotransakce. Vývojáři této aplikace se zaměřují na edukační aplikace pro děti ve věku od 2 až 12 let.

[appbox appstore id723568072 oldprice=“2,99€“]

Flight Fight 2
Flight Fight je skvělou hrou, ve které létáte a střílíte po svých protivnících. Nabízí přes 90 úrovní (normal, hard a nightmare), výběr deseti různých zbraní, možnost zvolit si ze tří postav a mnoho dalšího. První verze je pro iPhone, iPad a iPod Touch a druhá verze je pouze  pro iPad.

[appbox appstore id721033525 oldprice=“1,99€“]

[appbox appstore id730239095 oldprice=“1,99€“]

Acrobird
Acrobird je super návykovým, vyzývavým a plně animovaným cirkusovým dobrodružstvím s hromadou složitých fyzických puzzlů. Využijte skvělé nástroje a animované cirkusové postavy, abyste dokázali vyřešit každý level. Přemýšlejte a vyhýbejte se bombám, lvům a medvědům. Pokud hledáte hru pro chvíle, kdy na něco/někoho čekáte, tak určitě s Acrobird neuděláte chybu.

[appbox appstore id1070984292 oldprice=“0,99€“]

My Tiny Heroes
Ovládejte své hrdiny a bojujte proti síle temnoty v této inovativní RPG. Země začala být před mnoha lety ovládána orky a dalšími ďábelskými stvořeními. Lidé jsou úplně poslední na žebříčku hierarchie a stále doufají v lepší časy a na někoho, kdo je zachrání. Přijďte to vyzkoušet, třeba čekají právě na vás – osvoboďte lidi od tyranie orků. Buďte hrdina!

[appbox appstore id962326014 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.