Zavřít reklamu

Když Apple v úvodu dnešní konference prozradil, s čím budeme mít dnes tu čest, mohli jsme vidět, že řeč bude i o Audio & Home. Na co se tedy můžeme těšit například v souvislosti s AirPods či Apple TV?

Novinky AirPods

Pokud často používáte Siri, budete moc s hlasovou asistentkou Applu komunikovat lépe díky potřesením hlavy. Bude možnost přikývnout hlavou pro „Ano“ nebo potřást hlavou pro „Ne“, abyste mohli komunikovat se Siri bez nutnosti hovořit na veřejnosti. U AirPods Pro se dočkáte izolace hlasu pro hovory ve venkovním prostředí. Dorazí personalizovaný prostorový zvuk pro ještě lepší zážitek z hraní. Vývojáři dostanou k dispozici API pro přizpůsobení zvuku ve svých hrách (v konferenci byla konkrétně ukázána hra NFS: Mobile).

Novinky tvOS 11

Samozřejmě se dnes myslelo i na tvOS, což bylo zřejmé hned z úvodní scény WWDC. Na každý pád je asi všem jasné, že okolo tohoto operačního systému bude novinek (zřejmě) nejméně. I tak nás ale něco nového čeká. Pojďme se na nový operační systém pro Apple TV mrknout.

Na co se tedy konkrétně můžeme těšit? Na vylepšené dialogy s podporou strojového učení pro ještě lepší spolupráci s reproduktory a přijímači, pohodlnější titulky – automaticky se zobrazí, když ztlumíte zvuk. Podpora pro 21:9 projektory. Nové screensavery s možností importu vlastních fotek. Rovněž se dočkáte nových spořičů obrazovky s motivy pořadů na Apple TV+.

P04 WWDC 24 Audio Home 33

Dnes nejčtenější

.