Zavřít reklamu

Již za pouhých několik dní bude oficiálně spuštěn prodej headsetu Vision Pro od společnosti Apple. V souvislosti s blížícím se uvedením Vision Pro na pulty prodejen zveřejnila společnost Apple na svém oficiálním youtubovém kanále novou reklamu, ve které se zaměřuje na různé způsoby, jakými je možné využít Vision Pro k prostorovému zobrazování.

Minutový reklamní spot s názvem „Hello Apple Vision Pro“, který byl v neděli zveřejněn na oficiálním kanálu YouTube společnosti Apple, začíná tím, že ukazuje muže, který si nasazuje náhlavní soupravu na začátku pracovního dne. Po nasazení zařízení se otevře aplikace Keynote a poté se zobrazí další z nativních Apple aplikací – Zprávy. Následují záběry na muže, ležícího na pohovce a sledujícího film Napoleon, ženu, která v průběhu domácích prací vyřídí FaceTime videohovor, nebo třeba ženy, která se chystá v průběhu letu nerušeně sledovat film.

V průběhu celého spotu si mohou diváci prohlédnout jednotlivé prvky Vision Pro a prostředí operačního systému visionOS – virtuální Magic Keyboard, funkci Eyesight a další. Celou reklamu provází skladba Dreamer od Rogera Hodgsona. Předobjednávky Vision Pro byly spuštěny 19. ledna, oficiální prodej bude zahájen 2. února.

Nenechte si ujít další novinky o Vision Pro:

Dnes nejčtenější

.