Zavřít reklamu

Spuštění předobjednávek jablečného AR headsetu Vision Pro, stejně jako zahájení jeho prodeje, se kvapem blíží. Spolu s tím se také objevují nové a zajímavé zprávy, související s touto dlouho očekávanou novinkou. Jednou z nich je zpráva, že Apple Vision bude možné si za určitých okolností vyzkoušet na vlastní kůži přímo v Apple Storu.

Společnost Apple v nedávném e-mailu informovala, že od 2. února se budou moci zákazníci ve Spojených státech registrovat k ukázce Vision Pro v Apple Storu. Apple ve zmíněném e-mailu dále uvedl, že demoverze bude nabízet od 2. února do 4. února podle pořadí přihlášek. Mark Gurman ze společnost Bloomberg uvedl, že každá ukázka by měla trvat zhruba 20 až 25 minut. Po procesu kalibrace si podle něj zákazník v aplikaci Fotky prohlédne fotografie, panoramata, prostorové fotografie a prostorová videa.

Gurman ve svém newsletteru Power On dále uvedl, že se v rámci demonstrace zákazníci naučí, jak umístit více oken aplikace a procházet stránky v Safari. Poté si prohlédnou pohlcující 3D obsah, včetně filmových klipů, sportovních přenosů a další. Podobnou ukázku absolvovali také pracovníci médií, tvůrci YouTube a někteří další pozvaní na konferenci WWDC 2023 v Apple Parku loni v červnu. Na předváděcí kusy Vision Pro budou podle dostupných zpráv instalovány také aplikace třetích stran, které budou k dispozici v App Storu při uvedení headsetu na trh.

Společnost Apple také začala vývojářům umožňovat předkládat aplikace pro systém VisionOS ke schválení na začátku tohoto měsíce. Apple začne přijímat předobjednávky na Vision Pro 19. ledna, headset bude uveden na trh 2. února.

Dnes nejčtenější

.