Zavřít reklamu

Pokud jste zastánci českých vánočních pohádek, v tomto směru vám pomůže Voyo. Česká videostreamovací služba v sobě totiž zahrnuje fantastické klasiky, které zkrátka o Vánocích nemohou v žádné domácnosti chybět.

Pelíšky

Tradiční vánoční komedie, která je mnohými označována za jednu z nejlepších českých komedií. V hlavních rolích vidíme legendy jako Jiřího Kodeta, Miroslava Donutila, Simonu Stašovou nebo Bolka Polívku.

Tři veteráni

Servác, Pankrác a Bonifác jsou vysloužilí veteráni, kterým se poštěstí a dostanou se ke třem kouzelným předmětům. O kouzelné pomůcky ale přijdou a snaží se je dostat zpět.

S tebou mě baví svět

Komedie tisíciletí o třech otcích, kteří vezmou na chalupu poprvé i své děti. A jak se zdá, bude to také naposled.

Princ a Večernice

Příběh o princi, který se snaží získat překrásnou princeznu hranou Libuší Šafránkovou. Jak to ale bývá v pohádkách zvykem, nic není tak jednoduché.

Šíleně smutná princezna

Jedna z nejoblíbenějších českých pohádek, v níže nalezneme překrásné písničky, které již zlidověly. V hlavních rolích Václav Neckář a Helena Vondráčková.

Tři oříšky pro Popelku

Další pohádku, kterou není třeba rozhodně nikomu představovat. Popelka se dostane na ples a oslní tamního prince.

Anděl páně

Anděl Petronel není z těch nejbystřejších. Kvůli své laxnosti je Bohem poslán z nebes na zem s tím, že pokud nenapraví jediného hříšníka, poputuje do pekla.

S čerty nejsou žerty

„Zas ti to spadlo. Asi vítr, ne?“ Skvělá česká pohádka plná skvělých hlášek, která ukazuje, že i peklo se může někdy mýlit.

O statečném kováři

Kovář Mikeš se vydává do světa. Cestou potká dva kamarády a jakmile dorazí do smutného království, přislíbí králi, že najdou jeho dcery. Jde o těžký úkol a Mikeš brzy zjistí, že se bude muset spoléhat především na sebe a svou odvahu.

Nesmrtelná teta

Rozum a Štěstí se vsadí, kdo z nich je důležitější. Nicméně tato sázka málem uvrhne do neštěstí celé království, čemuž se snaží dopomoct Závist skvěle zahraná Jiřinou Bohdalovou.

Dnes nejčtenější

.